Maak kans op een gratis groeisessie

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een groeisessie van 45 minuten. Harmke_coaching_managers

Het is mijn missie om leidinggevenden te helpen meer grip op hun team te krijgen en meer doelen te behalen. Met rust in hun hoofd en plezier in hun werk. Daarom selecteer ik 2 keer per maand iemand voor een gratis groeisessie.

Wil je kans maken op een gratis groeisessie en de leidinggevende worden die je zelf zou willen hebben? Vul dan de vragenlijst in via onderstaande knop. De bekendmaking vindt altijd plaats op de 15e en de 30ste van de maand.

Ja ik wil kans maken!

Ervaringen

“Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en meer focus voor de toekomst. Ik was erg op zoek naar houvast en richting. De gesprekken met Harmke waren confronterend en inspirerend met humor en vertrouwen. Nu heb ik een betere kijk op mezelf en wat ik mee breng. Op zowel relationeel als carrière vlak heeft het me een enorme boost gegeven.”

Pepijn Többen

Harmke heeft een vriendelijk en tegelijkertijd professioneel en ondersteunend overkomen. Je voelt je direct op je gemak. De ervaring die zij zelf heeft in het leiderschap is merkbaar en werkt prettig. Als je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, vernieuwde inzichten in jezelf en in je manier van leiderschap, is het zeker een aanrader om bij Harmke aan te kloppen. 

Josephine

“De coachsessies met Harmke waren leerzaam. Ik ben me bewuster geworden van mezelf en mijn gedrag. Dankzij de coaching ben ik tot inzichten gekomen die me vooruit hebben geholpen. Harmke luistert met volle aandacht en houdt je een spiegel voor.”

Francisco

“Het online coachingtraject met Harmke heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me op een rustige en professionele manier geholpen. Wat opvalt is haar geduld, ze neemt de tijd om je tot inzichten te laten komen zonder die voor je in te vullen. Ze is zich erg bewust van het feit dat er in dit proces geen goede
en foute antwoorden zijn en geeft je alle ruimte om zelf te bepalen en ontdekken wat werkt en niet werkt. Haar communicatie is helder en gestructureerd.”

Christien
enmove_coaching voor vrouwen met onrust