Want zegt eens eerlijk, vraag jij je stiekem wel eens af waar je het allemaal voor doet?

Manager is meer dan een leuke functietitel.

Het wordt dan ook massaal onderschat. Want laat me raden… De kans is groot dat jij ooit bent begonnen met werken binnen een bepaald vakgebied. Je bleek goed te zijn in jouw vak. Of het nou marketing, HR, finance, IT of operations is. Er kwam een leidinggevende functie vrij en je dacht: Gaaf! Dat wil ik.

De titel ‘Manager’ of ‘Teamleider’ spreekt bijna iedereen aan. Wist je dat er ooit een onderzoek is gedaan waarin de vraag werd gesteld: Wat heb je liever? Een loonsverhoging van €200 of een betere functietitel zoals Directeur Marketing in plaats van Manager Marketing? En je raadt het al, er werd massaal gekozen voor het laatste.

Het is meer dan een leuke functietitel dragen en een hoger salaris krijgen.

Maar daardoor wordt het ook onderschat. Het is meer dan een leuke functietitel dragen en een hoger salaris krijgen. De meeste managers verliezen dan ook al snel een groot deel van hun werkplezier.

Want zeg eens eerlijk, vraag jij je stiekem wel eens af waar je het allemaal voor doet? Haal jij nog voldoening uit je werk? Als coach en voormalig manager help ik je hier graag bij. Ik geef maandelijks twee coachsessies weg.

Maak kans op een gratis coachsessie
By /