Thuiskomen bij jezelf

Een dag helemaal voor jou! In een veilige, kleine setting met gelijkgestemden gaan we samen naar binnen, in onszelf. Spannend? Tuurlijk. Maar het is niet voor niks dat je hier interesse in hebt. Je doet je werk (als coach of ondernemer die andere mensen vooruit helpt) met liefde en hebt een rugzak vol met kennis en kunde. Maar je merkt in de praktijk dat je niet bij jezelf kunt blijven of dat je opgeslokt wordt door de energie van anderen.

Door middel van concrete tools en oefeningen gaan we aan de slag met hoe jij bij jezelf kunt blijven, in jouw eigen energie. Je ontdekt hoe het is om de innerlijke rust in jezelf te voelen en ervaren. Je ervaart hoe het is om echt in je lijf te komen en wat spiritualiteit eigenlijk is (juist zo aards ipv zweverig) en hoe jij dat in kunt zetten voor jezelf en daarmee (onbewust) voor jouw klanten.

Livedag 19 april

Dit is voor jou als je:

  • meer innerlijke rust wilt ervaren

  • klaar bent met alsmaar ‘in je hoofd zitten’ en meer in je lijf wilt zakken

  • bereid bent een diepere laag te ontdekken

  • op jouw manier wilt ondernemen ipv zoals het hoort

  • op zoek bent naar tools en oefeningen die je kunnen helpen naar binnen te keren

  • open staat voor nieuwe dingen

  • iets met spiritualiteit hebt 

Pilot voor sensitieve vrouwen_Enmove coaching by Harmke
Enmove coaching by harmke_bloemveertje

Nog geen reviews of quotes van deelnemers, omdat deze livedag voor het eerst gegeven wordt. En jij kunt daarbij zijn! Verwacht verwondering, diepgang en inzichten die je van tevoren niet had kunnen bedenken. Durf jij het aan en spring je mee in het diepe in jezelf?

Over mij

Ik ben Harmke Gotjé, intuïtief (life & systemisch) coach, healer en reader in opleiding. Ofwel jouw “spiritueel gids”.

Spiritualiteit wordt vaak zweverig bevonden, terwijl het juist zo nodig is om in balans te zijn en geluk te ervaren hier op aarde. Dat is mijn missie dan ook. Spiritualiteit bespreekbaar maken, makkelijk maken en vooral jou laten ervaren wat het voor jou kan doen. Het ontdekken van wie jij echt bent, het ervaren van innerlijke rust en hoe het voelt om echt thuis te komen bij jezelf. Daar wil ik jou bij helpen. Dat is niet zweverig. Dat is juist heel hard nodig in de resultaatgerichte maatschappij waarin we leven, waar 1 op de 6 mensen een burn-out krijgt. Mede daarom wordt het steeds belangrijker om goed voor jezelf te zorgen, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. En die laatste twee, dat leren we simpelweg niet (de meesten van ons). Des te belangrijk om het innerlijke werk er wel voor te doen en zo balans en geluk te ervaren, omdat je leeft wie je echt diep van binnen bent en wat je hier te doen hebt.

We hebben nou eenmaal (in de meeste gevallen) niet geleerd om te voelen en te zijn. Tuurlijk is dat rete-spannend en tegelijkertijd ben je er benieuwd naar. Wat is dat ‘zijn’? Wie ben ik nou eigenlijk echt? Wat heb ik hier te doen? Hoe kan ik uit mijn hoofd komen en in contact komen met mijn lichaam? Wezenlijke vragen die je bezighouden. Daar gaan we mee aan de slag. Op deze livedag zetten we de eerste stappen naar jouw ‘thuis’.