Bedrijven

1 op de 6 werknemers heeft burn-outklachten

 • 1 op de 6 medewerkers heeft last van burn-out verschijnselen (bron de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden van TNO en het CBS)

 • 4 op de 10 Nederlanders krijgt op een bepaald moment in het leven een psychische stoornis

 • In Nederland hebben bijna 1,1 miljoen mensen last van een angststoornis en net zoveel mensen een depressie.

 • Bijna 10 miljoen Nederlanders hebben last van een chronische aandoening

   

Informeer naar de mogelijkheden
harmke gotjé enmove intuitieve coaching voor mensen met onrust
pepijn többen

Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en meer focus voor de toekomst. Ik was erg op zoek naar houvast en richting. De gesprekken met Harmke waren confronterend en inspirerend met humor en vertrouwen. Nu heb ik een betere kijk op mezelf en wat ik mee breng. Op zowel relationeel als carrière vlak heeft het me een enorme boost gegeven.

Pepijn Többen 

Coach preventief, ga voor duurzame inzetbaarheid van je medewerkers

Medewerkers hebben vaak hele mooie ambities en daarmee ook hoge verwachtingen van zichzelf. Ze leggen de lat hoog en staan continu op ‘aan’. Hard werken kunnen ze als geen ander en ze hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heel fijn zulke medewerkers, maar tegelijkertijd hun grootste  valkuil.

Zorgen ze goed voor zichzelf? Hoe vinden zij de balans? Hoe zorg je voor jezelf en houd je tegelijkertijd alle ballen hoog? Iedereen heeft een andere manier om te ontladen, ont-prikkelen. En wat helpt ze vervolgens om weer op te laden?

Veel mensen vinden het moeilijk om hun eigen grenzen te bepalen/bewaken en om hulp te vragen. Met name vrouwen vinden dat ze het allemaal alleen moeten kunnen. Daar liggen vaak allerlei overtuigingen en patronen achter.

Als coach en voormalig manager geloof ik erin dat je jouw organisatie naar een hoger level tilt als je goed voor je medewerkers zorgt. Een preventieve aanpak met als resultaat medewerkers die in balans zijn, plezier hebben in hun werk en dat is te zien aan de kwaliteit van het werk. Daarbij is het belangrijk dat mensen niet alleen veel denk-werk doen en volop in de actiestand staan, maar ook stilstaan, rust pakken en tijd besteden aan hun mentale en emotionele gezondheid. Dáár zit de balans.

 • Coachtraject 1:1: een traject van gemiddeld 6 sessies. Gedurende 3 maanden elke twee weken een sessie, zodat de medewerker scherpt blijft op zichzelf.
 • Shift groeiprogramma:het groepsprogramma voor max. 6 medewerkers. Een intensief programma met live dagdelen, online groepssessies en een 1:1 sessie. Verwacht diepgang, confrontatie, in contact met je lichaam, het doorbreken van patronen en uit je hoofd, met je bewustzijn en aandacht in het nu.
Neem contact op
Corine de Haan_Harmke Schutte lifecoach

De openheid creëren voor een eerlijk gesprek en er met volle aandacht bij zijn. Als je het mij vraagt schuilt daarin Harmke haar kracht. In eerste instantie stond ik niet open voor coaching. Inmiddels ben ik daar volledig overheen gestapt. Simpelweg omdat Harmke een kei is in wat ze doet!

Voor mij is het de combinatie van haar oprechte aandacht, haar observaties en hoe ze die meteen met me deelt, haar gerichte vragen die me aan het denken zetten, en bovenal haar energie die aanstekelijk werkt. Na een gesprek met Harmke durf ik meer op mezelf te vertrouwen en actie te ondernemen. Juist ook de acties die spannend zijn en lef vergen.

enmove_coaching voor vrouwen met onrust

Ik houd een spiegel voor, zodat zij:

 • een goede balans tussen werk en privé ervaren

 • kwaliteit leveren

 • plezier hebben in het werk en zich persoonlijk ontwikkelen

 • prettig samenwerken binnen het team

Zodat jij als werkgever

 • het verzuim omlaag brengt

 • gelukkige medewerkers hebt –> de beste ambassadeurs voor jouw organisatie

 • geld bespaart

 • de gewenste resultaten behaalt

Neem contact op

Afgelopen periode heb ik een coaching traject doorlopen bij Harmke. Ze wist een veilige, prettige en ontspannen situatie te creëren, waarbij ze zonder in de bekende standaard riedeltjes/methoden te vervallen (maar juist precies afgestemd om mijn behoefte) mij heel goed in beweging kreeg waar bij ze me zelf dingen liet ontdekken. Op die manier had/heeft de coaching veel impact en heb ik dingen geleerd die ik blijvend toe pas. Kortom een super mooie ervaring!!

Paul van Staveren