1-op-1 coachtraject

Je hoeft niets te worden. Je bent al.

Je bent een sterke, zelfstandige vrouw. Je bent veel in gedachten. Je neemt af en toe tijd voor jezelf of een rustmomentje en vindt het heerlijk, maar juist als je het nodig hebt, doe je het niet. Je weet dat er iets nodig is, maar je weet niet goed hoe.

Je bent vaak druk, staat continu op ‘aan’ en weet van doorzetten en aanpakken. Je moet namelijk veel van jezelf en staat altijd klaar voor de ander (vaak gaat die zelfs voor). En ondertussen blijf jij in je veilige (comfort) zone en dat weet je maar al te goed. Jij gaat écht goed voor jezelf zorgen, jouw kracht voelen en lef tonen.

In dit 1-op-1 coachtraject gaan we 3 maanden samen aan de slag. Ik houd je elke 2 weken een liefdevolle, confronterende spiegel voor, zodat jij bewust wordt van jezelf, jouw gedrag, overtuigingen en patronen. Ik help je goed voor jezelf te zorgen, zachter te zijn voor jezelf en jouw vrouwelijke energie meer toe te laten. Want met die mannelijke energie zit het wel goed. 

Het resultaat? Bovenal meer rust in jezelf. Je leeft bewuster, in het nu. Je bent beter in balans. Je kunt beter voelen en zijn. Woorden waar je voorheen een allergie voor had. Je weet wat je nodig hebt en geeft beter je grenzen aan. Je bent weer in verbinding met jezelf, wat voelt als thuiskomen. Daardoor is er ook meer diepgang in contact met de ander. Je weet wie je bent, wat je wilt, ervaart voldoening en geniet van de kleine dingen in het leven. 

Ik ben de aanmoedigende wind in jouw rug. Je hoeft niets te worden, je bent al. Je bent welkom!

Plan een match call

Een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken of er een klik is en of ik de persoon ben die jou kan helpen. Als dat niet zo is, stuur ik je ook met liefde door.

Jij hoeft niets te worden. Je bent al_Enmove coaching by Harmke
enmove_coaching voor vrouwen met onrust

Zo kwam Mieke ook bij mij… met veel onrust

Mieke is 38 en werkt als docente. Ze wordt gezien als die leuke, sterke vrouw die het goed voor elkaar heeft. Maar van binnen is ze onrustig en heeft ze het gevoel dat ze iets mist in haar leven, maar waar dat vandaan komt? Daar kan ze de vinger niet opleggen. 

Ze heeft toch een prachtig leven?! Ze heeft altijd veel ballen hoog te houden en is best streng voor zichzelf, maar is zich daar niet bewust van. Ze heeft al van alles op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gedaan en staat open voor nieuwe dingen. 

Mieke is altijd al intuïtief geweest, maar deed of kon daar weinig mee. Ze plant af en toe tijd voor zichzelf of een klein rustmoment voor een korte meditatie of een ademhalingsoefening. Het brengt haar een fijn gevoel van rust. Maar in het dagelijkse leven zit ze veel in haar hoofd en komt ze er maar moeilijk uit. Dan heeft ze echt geen tijd om een paar minuutjes te ademen, terwijl ze weet wat het voor haar doet. 

pepijn többen

Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en meer focus voor de toekomst. Ik was erg op zoek naar houvast en richting. De gesprekken met Harmke waren confronterend en inspirerend met humor en vertrouwen. Nu heb ik een betere kijk op mezelf en wat ik mee breng. Op zowel relationeel als carrière vlak heeft het me een enorme boost gegeven.

Pepijn Többen – projectmanager 

Ze wordt er moedeloos van.

 • Ze doet wat ze leuk vindt (dat is ook wel eens anders geweest)

 • Ze heeft al allerlei stappen gezet de afgelopen jaren

 • Ze weet wat de voordelen zijn van rust en stilte, maar hoe dan?

 • Ze kan moeilijk bij haar gevoel komen en wordt daar af en toe gek van. Nee zeggen vindt Mieke moeilijk. Ze wil de ander niet teleurstellen. Wat moet de ander wel niet denken als zij nee zegt, zo is ze niet opgevoed. Diep van binnen wil ze het wel, maar grenzen stellen is altijd al een dingetje geweest. 

 • Ze vindt dat ze het zelf moet kunnen. Ondertussen is ze vaak moe, heeft ze regelmatig hoofdpijn en zitten haar schouders regelmatig muurvast. Terwijl ze zo gegroeid is de afgelopen jaren.

 • Ze is nieuwsgierig en verslindt boek na boek op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. 

Ze verlangt naar rust

Mieke verlangt naar rust in haar hoofd en lijf. Maar ze weet helemaal niet zo goed hoe ze dat voor elkaar krijgt.

Ze verlangt weer naar de Mieke van vroeger. Die af en toe lekker spontaan en gek kan doen, echt zichzelf kan zijn. Die ondernemend is en lef toont.

Ze wil meer diepgang ervaren, in contact met de ander. Geen gesprekken waar het alleen gaat over koetjes en kalfjes, dat lijkt haar tegenwoordig zelfs juist meer energie te kosten. Maar daarvoor moet ze eerst weer in verbinding komen met zichzelf. 

De Mieke die niet altijd sterk hoeft te zijn, die goed in haar vel zit, rust ervaart, meer energie heeft, geen last van haar lijf en straalt, omdat ze zich fijn voelt. Daar verlangt ze naar.

Ze wilde niet langer rondlopen met een vol hoofd en onvrede. Ze wilde niet langer rondlopen met die continue onrust.
Ze nam het heft in eigen hand en besloot in te stappen in een 1-op-1 coachtraject.

Uit haar comfort zone, die stiekem ook niet meer zo fijn voelde. Hoe spannend ook. Een keuze waar ze geen moment spijt van heeft gehad.

Ja, ik weet genoeg. Plan een matchcall in.
Corine de Haan_Harmke Schutte lifecoach

De openheid creëren voor een eerlijk gesprek en er met volle aandacht bij zijn. Als je het mij vraagt schuilt daarin Harmke haar kracht. In eerste instantie stond ik niet open voor coaching. Inmiddels ben ik daar volledig overheen gestapt. Simpelweg omdat Harmke een kei is in wat ze doet!

Voor mij is het de combinatie van haar oprechte aandacht, haar observaties en hoe ze die meteen met me deelt, haar gerichte vragen die me aan het denken zetten, en bovenal haar energie die aanstekelijk werkt. Na een gesprek met Harmke durf ik meer op mezelf te vertrouwen en actie te ondernemen. Juist ook de acties die spannend zijn en lef vergen.

Geen moment spijt van haar keuze

Nu zit Mieke weer lekker in haar vel en vooral ‘haar hoofd’! Ze is zachter geworden voor zichzelf. 

Ondanks dat ze moeite had met hulp vragen, is ze blij dat ze de keuze heeft gemaakt. Die spiegel (liefdevol & confronterend) had ze echt nodig om iets te veranderen.

Eerst verdoofde Mieke regelmatig door te netflixen, emoties weg te eten of op de automatische piloot te scrollen op social media. Nu weet ze hoe ze dit kan doorbreken en kiest ze om met aandacht te leven in het nu. Ze staat niet meer continu op aan en weet hoe ze bij haar gevoel kan komen. 

Ze is een stuk rustiger geworden en heeft niet continu de drang om bezig te zijn. Ze heeft de rust om een boek te lezen, heeft dingen (her) ontdekt waar ze heel blij van wordt en kan te allen tijde terug naar de rust in zichzelf. 

Ook de mensen om haar heen merken het. Die vinden haar een stuk relaxter en betrokkener. Ze is met oprechte en liefdevolle aandacht aanwezig als ze er is, wat soms de mooiste gesprekken oplevert. 

Ook is ze opener geworden over zichzelf. Ze deelt meer, stelt zich kwetsbaar op en weet wanneer en waar ze behoefte aan heeft. 

In de stilte zit het ongemak. Juist daar zit de groei – Daar is ze wel achter.

Dankzij het 1-op-1 coachtraject is Mieke bewuster gaan leven. Ze weet hoe ze zichzelf weer terug kan halen naar het nu. Ze kent haar valkuilen en heeft haar grootste overtuigingen en patronen doorbroken. Ook neemt ze vaker rustmomenten om echt tot zichzelf te komen, waardoor ze er veel beter voor de ander kan zijn. Mieke weet wat haar grenzen zijn en hoe ze die kan bewaken. Ze realiseert zich dat een nee tegen de ander, een ja tegen zichzelf is. 

Ze weet weer wie ze diep van binnen is, wat haar voldoening geeft, hoe ze kan ontspannen, wat haar energielekken zijn. Ze staat voor wie ze is en toont lef. Haar hoofd en lichaam verstaan elkaar weer. Ze is weer in verbinding met zichzelf, wat voelt als thuiskomen.

Wil jij net als Mieke je leven bewust leven en voldoening, rust en balans ervaren?

Gun jezelf het 1-op-1 traject, kom weer in verbinding met jezelf

 • Ontdek hoe jij zachter voor jezelf kunt zijn

 • Krijg een spiegel voorgehouden (liefdevol confronterend)

 • Ontdek jouw patronen en valkuilen

 • Leer hoe je bewust en met aandacht aanwezig kunt zijn

 • Kom dichter bij je gevoel

 • Leef meer in het nu

 • Ervaar meer zelfliefde, rust en vertrouwen

 • Kom erachter wat jij nodig hebt en waar je energie van krijgt

 • Creëer balans