1-op-1 coachtraject

Van Midlife Mindfuck naar rust & voldoening

Je bent een ambitieuze, hardwerkende vrouw die het goed voor elkaar heeft. Ooit kon je de hele wereld aan. Maar nu heb je het voor de buitenwereld goed voor elkaar, maar voel je een bepaalde ontevredenheid, een soort leegte, heb je last van onrust en mis je voldoening. 

Ondertussen zien mensen jou als ‘de sterke’, sta je ondertussen continu op ‘aan’ en ben jij onbewust ook nog eens hard voor jezelf. Je moet namelijk veel van jezelf en mag niet zeuren.  

In dit 1-op-1 coachtraject gaan we 3 maanden samen aan de slag. Ik leer je hoe je – net als ik – afkomt van die onrust en hoe je milder kunt zijn naar jezelf. Je krijgt coaching op het gebied van mindset, rust en zelfliefde. We pakken jouw energielekken, belemmerende overtuigingen en vastgeroeste patronen aan. Maar je leert ook hoe je beter kunt ontspannen en meer balans in je leven krijgt.

Het resultaat? Meer rust, voldoening en geluk in je leven. Je leeft bewuster, je hebt meer zelfvertrouwen en geeft beter je grenzen aan. Je bent weer in verbinding met jezelf, wat voelt als thuiskomen. Er is meer diepgang, ook in contact met de ander. Je weet wie je bent, wat je wilt en kunt meer genieten van het leven!

Gun jij jezelf een relaxter leven met meer voldoening, geluk en rust?

Plan een match call
Harmke_lifecoach
enmove_coaching voor vrouwen met onrust

Zo kwam Nienke ook bij mij… met veel onrust

Nienke is 35 en werkt als directiesecretaresse. Ze wordt gezien als die leuke ambitieuze vrouw die het goed voor elkaar heeft in het leven, een leuk huis, een goede baan, leuk gezin, maar toch is ze ontevreden, heeft ze last van onrust en heeft ze het gevoel dat ze iets mist in haar leven, maar wat? Daar kan ze de vinger niet opleggen. 

Ze is daarnaast hard voor zichzelf. Ze moet veel en eigenlijk is het nooit goed genoeg. Is zij nooit goed genoeg. Ondertussen houdt ze alle ballen hoog. Ze komt na een dag hard werken thuis en wil het liefste even rustig aan doen of zelfs even een dutje doet, want ze is moe. Maar het moet allemaal door, dus ze flanst met tegenzin weer wat enigszins gezonds in elkaar voor zichzelf en haar gezin. 

Ze irriteert zich ondertussen aan de kleinste dingen, voelt zich onrustig en is moe en chagrijnig. 

Als de kinderen op bed liggen, ploft ze op de bank en wil ze het liefste even een dutje doen. Maar ze moet van zichzelf dat ene belangrijke dingetje nog doen voor haar werk, want morgen is de deadline. Dus ze gaat gefrustreerd aan het werk met de gedachten “Is dit het nou?”. Ze vraagt zich af of ze wel alles uit het leven haalt en of dit is wat ze jaren wil blijven doen. 

Ze krijgt er een ontevreden gevoel van en tegelijkertijd geeft ze zichzelf op haar kop dat ze zo denkt en zegt ze streng tegen zichzelf dat ze niet zo moet zeuren. 

pepijn többen

Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en meer focus voor de toekomst. Ik was erg op zoek naar houvast en richting. De gesprekken met Harmke waren confronterend en inspirerend met humor en vertrouwen. Nu heb ik een betere kijk op mezelf en wat ik mee breng. Op zowel relationeel als carrière vlak heeft het me een enorme boost gegeven.

Pepijn Többen – projectmanager 

De tranen staan haar in de ogen, maar die stopt ze snel weg. Ze moet harder worden vindt ze.

 • Ondertussen moet ze die deadline halen. Ze is kapot, het is al half 10 en de paniek slaat toe. 

 • Ze wordt gefrustreerd en chagrijnig en de tranen staan in haar ogen, maar die stopt ze zo snel mogelijk weg. Ze weet het ook even allemaal niet meer en kan niet meer helder denken. Ze is moe, haar hoofd zit bomvol en ze staat elke dag op met een zeurend hoofd. Vanaf het moment dat ze wakker is staat ze op ‘aan’. 

 • Als ze op haar werk komt, verwacht ook iedereen van haar dat zij alles weet. Ze probeert overal gaten te dichten en werkt zich een slag in de rondte. Maar nu raakt ze van de kleinste dingen al gestresst en heeft ze steeds meer moeite met overzicht houden én zichzelf te motiveren.

 • Ze heeft het gevoel dat ze het allemaal alleen moet doen en niet echt de waardering krijgt die ze verdient voor al het harde werk. Ondertussen draait ze regelmatig met haar schouders, omdat die aardig vastzitten. Binnenkort maar wéér naar de fysio.

 • Nee zeggen vindt Nienke heel moeilijk. Ze wil de ander niet teleurstellen. Wat moet de ander wel niet denken als zij nee zegt, zo is ze niet opgevoed. Diep van binnen wil ze het wel, maar grenzen stellen is altijd al een dingetje geweest. 

Ze is vergeten wie ze écht is

Nienke verlangt naar rust, in haar hoofd en met plezier werken. En ze verlangt naar voldoening in haar leven. Doen wat ze echt leuk vindt. Maar ze weet helemaal niet zo goed meer waar ze echt blij van wordt of hoe ze kan ontspannen.

Ze verlangt weer naar de Nienke van vroeger. Die af en toe lekker gek kan doen, gewoon zichzelf zijn. Goede gesprekken voeren, echt in contact en meer diepgang. Geen gesprekken waar het alleen gaat over koetjes en kalfjes, dat lijkt haar tegenwoordig zelfs juist meer energie te kosten.

De onbevangen Nienke, die goed in haar vel zit, geen last van haar lijf heeft en straalt, omdat ze zich fijn voelt. Daar verlangt ze naar. Die niet van vakantie naar vakantie wil leven om dan weer even bij te kunnen tanken.

Nienke wilde niet langer geleefd worden en nam het heft in eigen hand. Een lifechanging keuze. 

Ze hoefde niet langer de stoere, sterke vrouw zijn die het allemaal zelf wel kan, die het zwak vindt als ze hulp nodig heeft. Het woord alleen al. Maar ze heeft het zichzelf gegund om in te stappen in het 1-op-1 coachtraject. Uit haar comfort zone, hoe spannend ook om de eerste stappen te zetten naar rust, voldoening en geluk.

Ja, ik weet genoeg. Plan een matchcall in.
Corine de Haan_Harmke Schutte lifecoach

De openheid creëren voor een eerlijk gesprek en er met volle aandacht bij zijn. Als je het mij vraagt schuilt daarin Harmke haar kracht. In eerste instantie stond ik niet open voor coaching door haar, omdat we hechte vriendinnen zijn. Inmiddels ben ik daar volledig overheen gestapt. Simpelweg omdat Harmke een kei is in wat ze doet!

Voor mij is het de combinatie van haar oprechte aandacht, haar observaties en hoe ze die meteen met me deelt, haar gerichte vragen die me aan het denken zetten, en bovenal haar energie die aanstekelijk werkt. Na een gesprek met Harmke durf ik meer op mezelf te vertrouwen en actie te ondernemen. Juist ook de acties die spannend zijn en lef vergen.

Corine de Haan – HR KPN 

Ze maakte een lifechanging keuze

Nu zit Nienke weer lekker in haar vel. Ze heeft veel meer zelfvertrouwen, gunt zichzelf meer, is milder geworden naar zichzelf en kan af en toe weer lekker spontaan gek doen. 

Eerst verdoofde Nienke dagelijks door te netflixen, emoties weg te eten of op de automatische piloot te scrollen op social media. Nu kiest ze om ten volste te leven, met aandacht. Ze leest boeken, luistert naar muziek waar ze door geraakt wordt, schrijft van zich af en is weer lekker in beweging, waardoor haar haar energie weer op peil is en is ze haar creatieve kant aan het ontdekken. 

Ook de lieve mensen om haar heen merken het. Die vinden Nienke nu een stuk vrolijker en gezelliger, zoals ze haar kenden. Ze is echt met aandacht aanwezig als ze er is. 

Ook Nienke’s relatie is verbeterd. Zij en haar man zijn meer naar elkaar toegegroeid. Ze benoemt meer, stelt zich meer open en kwetsbaar op en geeft aan waar ze behoefte aan heeft. Ze nemen meer tijd voor elkaar, voeren goede gesprekken, lachen veel en hebben het weer echt leuk samen!

Dankzij het 1-op-1 coachtraject is Nienke bewuster gaan leven. Ze weet hoe ze zichzelf weer terug kan halen naar het nu. Ze kent haar valkuilen en heeft haar grootste overtuigingen en patronen doorbroken. Ook neemt ze vaker rustmomenten om echt tot zichzelf te komen, waardoor ze er veel beter voor de ander kan zijn. Nienke weet hoe ze beter haar grenzen kan stellen en weet dat een nee tegen de ander, een ja tegen zichzelf is. 

Ze is weer in verbinding met zichzelf, wat voelt als thuiskomen. Ze weet weer wie ze is, wat haar voldoening geeft, hoe ze kan ontspannen, wat haar energielekken zijn en staat voor wie ze is en wat zij belangrijk vindt. Haar hoofd en lichaam verstaan elkaar weer. Ze is van denken en doen veel meer naar voelen en zijn gegaan. 

Wil jij net als Nienke je leven ten volste leven en voldoening, rust en geluk ervaren?

Gun jezelf het 1-op-1 traject, doorbreek die vastgeroeste patronen en eeuwige onrust

 • Ontdek hoe jij milder naar jezelf kunt zijn

 • Krijg een spiegel voorgehouden (liefdevol confronterend)

 • Ontdek waar jouw patronen vandaan komen en hoe we die doorbreken

 • Leer hoe je bewust met aandacht aanwezig kunt zijn

 • Krijg meer zelfvertrouwen

 • Kom erachter hoe jij kunt ontspannen en waar je energie van krijgt

 • Creëer een positieve mindset

Afgelopen periode heb ik een coaching traject doorlopen bij Harmke. Ze wist een veilige, prettige en ontspannen situatie te creëren, waarbij ze zonder in de bekende standaard riedeltjes/methoden te vervallen (maar juist precies afgestemd om mijn behoefte) mijn heel goed in beweging kreeg waar bij ze me zelf dingen liet ontdekken. Op die manier had/heeft de coaching veel impact en heb ik dingen geleerd die ik blijvend toe pas. Kortom een super mooie ervaring!!

Paul van Staveren – manager 

Wat houdt het 1-op-1 traject in?

 • Persoonlijke begeleiding van Harmke, gecertificeerd Lifecoach (en systemisch coach)

 • 3 maanden lang 6 x coachcall van 1,5 u

 • Opdrachten & oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan

 • Jouw coach in je achterzak! Binnen 24 uur een reactie op een berichtje per whatsapp of mail

 • De investering in jezelf is € 1497,- excl. BTW (€ 1811,37 incl. BTW)

 • Je kunt in 3 termijnen betalen, dan betaal je € 499,- excl. BTW per termijn.

 • In een gratis match call ontdekken we of het klikt én of dit traject het juiste voor jou is. Als ik het idee heb dat je door iemand anders beter geholpen kan worden, verwijs ik je met alle liefde door.

Ja, ik weet genoeg. Plan een matchcall in.

Ik ben Harmke Schutte en als gecertificeerd life coach is het mijn missie om vrouwen te helpen naar voldoening, rust en geluk in hun leven.

Een aantal jaar geleden had ik last van onrust, een bepaalde onvrede, het gevoel dat is iets miste, maar ik kon er de vinger niet opleggen. Terwijl ik het allemaal aardig goed voor elkaar had. Ik had een leuke baan als marketing manager, een prima salaris en bijna alles wat mijn hartje begeerde. Achteraf gezien had ik toen ik begin 30 was een soort van midlife mindfuck, zoals ik het noem.

Vanaf het moment dat ik mijn huis kocht, begon stap voor stap bij mij een transformatie. Ik stelde beter mijn grenzen, werkte niet meer avond na avond, kreeg meer rust in mijn kont, stond open voor onbekende vormen van persoonlijke ontwikkeling, verslond zelfhulpboeken en ontdekte waar ik van oplaadde. En dat niet alleen. Ik stelde me kwetsbaar op, ging vrijwilligerswerk doen en opende mezelf veel meer richting anderen. Gesprekken werden diepgaander en ik ontdekte wat er echt toe doet in het leven. Ik ging op ontdekkingstocht en kwam erachter waar ik energie van kreeg, mensen vooruit helpen op een coachende manier, vanuit mijn enthousiasme, rust, vertrouwen en een tikkeltje humor. Ik liet me vervolgens omscholen tot coach en begon voor mezelf.

Nu help ik andere vrouwen (en ondertussen ook veel mannen) die tegen hetzelfde aanlopen. Ik help ze om liever te zijn voor zichzelf, te ontdekken wat ze echt nodig hebben en uiteindelijk hun leven te verrijken. Dat is het mooiste wat er is en hoop ik nog jaren te mogen doen.