1-op-1 coachtraject

Houd jezelf een spiegel voor en kom in beweging 

Je bent een harde werker die het goed voor elkaar heeft. Maar toch heb je last van onrust. In je lijf, in je hoofd. 

Je hoofd is altijd bezig en je hebt steeds meer moeite met ontspannen. Ondertussen zien mensen jou als ‘de sterke’, sta je continu op ‘aan’ en onbewust ben je ook nog eens streng voor jezelf. Je moet namelijk veel van jezelf en staat altijd klaar voor de ander (vaak gaat die zelfs voor).

In dit 1-op-1 coachtraject gaan we 3 maanden samen aan de slag. Ik leer je hoe je – net als ik – afkomt van die onrust en beter voor jezelf zorgt, want dat is zoveel meer dan gezond eten en sporten. We pakken jouw energielekken, belemmerende overtuigingen en vastgeroeste patronen aan. Maar je leert ook hoe je beter kunt ontspannen en meer balans in je leven krijgt en rust in jezelf.

Het resultaat? Bovenal meer rust in jezelf. Je leeft bewuster, weet wat je nodig hebt en geeft beter je grenzen aan. Je bent weer in verbinding met jezelf, wat voelt als thuiskomen. Er is meer diepgang, ook in contact met de ander. Je weet wie je bent, wat je wilt en kunt meer genieten van het leven!

Gun jij jezelf een relaxter leven?

Plan een match call
Harmke_lifecoach
enmove_coaching voor vrouwen met onrust

Zo kwam Nienke ook bij mij… met veel onrust

Nienke is 33 en werkt als directiesecretaresse. Ze wordt gezien als die leuke hardwerkende vrouw die het goed voor elkaar heeft, een leuk huis, een goede baan, lieve mensen om zich heen. Maar van binnen is ze ontevreden, heeft ze last van onrust en heeft ze het gevoel dat ze iets mist in haar leven, maar waar dat vandaan komt? Daar kan ze de vinger niet opleggen. 

Ze heeft toch een prachtig leven?! Ze is streng voor zichzelf, maar is zich daar niet bewust van. Ze heeft al verschillende dingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gedaan en weet echt wel hoe ze voor zichzelf moet zorgen. Selfcare is haar dan ook niet vreemd.

Ze haalt energie uit haar werk en heeft het naar haar zin. Dat is ook wel eens anders geweest. Maar ondertussen zit ze veel in haar hoofd en wordt ze daar af en toe gek van.

Nienke verwent zichzelf regelmatig. Of het nou een etentje met de lieve mensen om haar heen is of een dagje naar de spa. Maar toch sluimert die onrust van binnen. Hoe kan dat nou?

pepijn többen

Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en meer focus voor de toekomst. Ik was erg op zoek naar houvast en richting. De gesprekken met Harmke waren confronterend en inspirerend met humor en vertrouwen. Nu heb ik een betere kijk op mezelf en wat ik mee breng. Op zowel relationeel als carrière vlak heeft het me een enorme boost gegeven.

Pepijn Többen – projectmanager 

Ze wordt er moedeloos van.

 • Ze heeft het naar haar zin op werk (wat ook wel eens anders is geweest).

 • Ze maakt tijd voor zichzelf om leuke dingen te doen.

 • Ze leeft gezond, sport regelmatig en vindt dat ze goed voor zichzelf zorgt.

 • Waarom voelt ze dan toch die onrust? Nee zeggen vindt Nienke heel moeilijk. Ze wil de ander niet teleurstellen. Wat moet de ander wel niet denken als zij nee zegt, zo is ze niet opgevoed. Diep van binnen wil ze het wel, maar grenzen stellen is altijd al een dingetje geweest. 

 • Ze heeft het gevoel dat ze het allemaal alleen moet kunnen. En ondertussen is ze vaak moe, regelmatig hoofdpijn en zitten haar schouders regelmatig muurvast. Hoe kan dat nou? Ze heeft net een relaxed weekend gehad..

Ze verlangt naar rust en meer diepgang

Nienke verlangt naar rust in haar hoofd en meer diepgang in haar leven. Maar ze weet helemaal niet zo goed hoe ze dat voor elkaar krijgt.

Ze verlangt weer naar de Nienke van vroeger. Die af en toe lekker spontaan en gek kan doen, gewoon zichzelf zijn. Goede gesprekken voeren, echt in contact en meer diepgang. Geen gesprekken waar het alleen gaat over koetjes en kalfjes, dat lijkt haar tegenwoordig zelfs juist meer energie te kosten.

De onbevangen Nienke, die goed in haar vel zit, rust ervaart, meer energie heeft, geen last van haar lijf en straalt, omdat ze zich fijn voelt. Daar verlangt ze naar.

Nienke wilde niet langer rondlopen met een vol hoofd en onvrede. Ze wilde niet langer rondlopen met die continue onrust.
Ze nam het heft in eigen hand en heeft besloten om in te stappen in het 1-op-1 coachtraject.

Uit haar comfort zone, hoe spannend ook. Een keuze waar ze geen moment spijt van heeft gehad.

Ja, ik weet genoeg. Plan een matchcall in.
Corine de Haan_Harmke Schutte lifecoach

De openheid creëren voor een eerlijk gesprek en er met volle aandacht bij zijn. Als je het mij vraagt schuilt daarin Harmke haar kracht. In eerste instantie stond ik niet open voor coaching. Inmiddels ben ik daar volledig overheen gestapt. Simpelweg omdat Harmke een kei is in wat ze doet!

Voor mij is het de combinatie van haar oprechte aandacht, haar observaties en hoe ze die meteen met me deelt, haar gerichte vragen die me aan het denken zetten, en bovenal haar energie die aanstekelijk werkt. Na een gesprek met Harmke durf ik meer op mezelf te vertrouwen en actie te ondernemen. Juist ook de acties die spannend zijn en lef vergen.

Geen moment spijt van haar keuze

Nu zit Nienke weer lekker in haar vel en vooral ‘haar hoofd’! Ze is milder geworden en weet hoe ze echt goed voor zichzelf kan zorgen. 

Ondanks dat ze moeite had met hulp vragen, is ze blij dat ze de keuze heeft gemaakt. Die spiegel (liefdevol & confronterend) had ze echt nodig om iets te veranderen.

Eerst verdoofde Nienke dagelijks door te netflixen, emoties weg te eten of op de automatische piloot te scrollen op social media. Nu kiest ze om met aandacht te leven in het moment. Ze staat niet meer continu op aan en weet hoe ze echt goed voor zichzelf zorgt. Niet alleen op fysiek vlak, dat deed ze al. Nu weet ze ook hoe ze mentaal, emotioneel en spiritueel aan zichzelf kan werken.

Ze is meer gaan voelen en zijn, in plaats van altijd in de doe-modus te staan. Ze heeft de rust om een boek te lezen, heeft dingen (her) ontdekt waar ze heel blij van wordt en kan te allen tijde terug naar de rust in zichzelf. 

Ook de mensen om haar heen merken het. Die vinden Nienke nu een stuk relaxter en betrokkener. Ze is met oprechte en liefdevolle aandacht aanwezig als ze er is, wat soms de mooiste gesprekken oplevert. 

Ook is ze opener geworden over zichzelf. Ze benoemt meer, stelt zich kwetsbaar op en weet wanneer en waar ze behoefte aan heeft. Ze neemt meer tijd voor en met zichzelf, wat de nodige verbinding met de ander oplevert. 

Haar leven is niet alleen maar happy, maar ze is zich bewuster, haar emoties, gevoelens en durft zichzelf echt aan te kijken. –In het ongemak zit de groei – Daar is ze wel achter.

Dankzij het 1-op-1 coachtraject is Nienke bewuster gaan leven. Ze weet hoe ze zichzelf weer terug kan halen naar het nu. Ze kent haar valkuilen en heeft haar grootste overtuigingen en patronen doorbroken. Ook neemt ze vaker rustmomenten om echt tot zichzelf te komen, waardoor ze er veel beter voor de ander kan zijn. Nienke weet hoe ze beter haar grenzen kan stellen en weet dat een nee tegen de ander, een ja tegen zichzelf is. 

Ze weet weer wie ze is, wat haar voldoening geeft, hoe ze kan ontspannen, wat haar energielekken zijn en staat voor wie ze is en wat zij belangrijk vindt. Haar hoofd en lichaam verstaan elkaar weer. Ze is weer in verbinding met zichzelf, wat voelt als thuiskomen.

Wil jij net als Nienke je leven ten volste leven en voldoening, rust en geluk ervaren?

Gun jezelf het 1-op-1 traject, doorbreek die vastgeroeste patronen en eeuwige onrust

 • Ontdek hoe jij milder naar jezelf kunt zijn

 • Krijg een spiegel voorgehouden (liefdevol confronterend)

 • Ontdek jouw patronen en valkuilen

 • Leer hoe je bewust met aandacht aanwezig kunt zijn

 • Krijg meer rust en vertrouwen

 • Kom erachter hoe jij kunt ontspannen en waar je energie van krijgt

 • Creëer een positieve mindset

Afgelopen periode heb ik een coaching traject doorlopen bij Harmke. Ze wist een veilige, prettige en ontspannen situatie te creëren, waarbij ze zonder in de bekende standaard riedeltjes/methoden te vervallen (maar juist precies afgestemd om mijn behoefte) mij heel goed in beweging kreeg waar bij ze me zelf dingen liet ontdekken. Op die manier had/heeft de coaching veel impact en heb ik dingen geleerd die ik blijvend toe pas. Kortom een super mooie ervaring!!

Paul van Staveren – manager 

Hoe ziet dat er praktisch uit?

 • 3 maanden lang 1-op-1 coaching door mij, Harmke, gecertificeerd Life Coach & Systemisch coach

 • elke 2 weken een coachsessie  van 75 minuten

 • Tussendoor opdrachten & oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan

 • De investering in jezelf is € 788,- incl. BTW

  Zakelijk tarief op aanvraag

 • In een gratis match call ontdekken we of het klikt én of dit traject het juiste voor jou is. Als ik het idee heb dat je door iemand anders beter geholpen kan worden, verwijs ik je met alle liefde door.

 • Wist je dat veel werkgevers willen betalen voor jouw coachtraject? Vanuit het potje persoonlijke ontwikkeling, scholing of verzuim (/burn-out) preventie?
  Bespreek dit eens met je werkgever. Ik kan vervolgens, na onze matchcall, een offerte op maat maken. 

Ja, ik weet genoeg. Plan een matchcall in.

Ik ben Harmke Gotjé-Schutte en als life coach is het mijn missie om harde werkers die het goed voor elkaar hebben, maar toch last hebben van onrust te helpen naar meer rust en voldoening.

Een aantal jaar geleden had ik last van onrust, een bepaalde onvrede, het gevoel dat is iets miste, maar ik kon er de vinger niet opleggen. Terwijl ik het allemaal goed voor elkaar had. Ik had een leuke baan als marketing manager en bijna alles wat mijn hartje begeerde. Achteraf gezien stond ik continu op ‘aan’, was ik onbewust hard voor mezelf en was ik het merendeel van de tijd keihard aan het werk.

Tot ik op het punt kwam dat het genoeg was. Langzaamaan en achteraf bekeken ook onbewust, begon ik stap voor stap aan een proces van persoonlijke groei. Ik stelde beter mijn grenzen, werkte niet meer avond na avond, kreeg meer rust in mijn kont, stond open voor onbekende vormen van persoonlijke ontwikkeling, verslond zelfhulpboeken en ontdekte waar ik van oplaadde. En dat niet alleen. Ik stelde me kwetsbaar op, ging vrijwilligerswerk doen en opende mezelf veel meer richting anderen. Gesprekken werden diepgaander en ik ontdekte wat er echt toe doet in het leven. Ik ging op ontdekkingstocht en kwam erachter waar ik energie van kreeg, mensen vooruit helpen op een coachende manier, vanuit mijn enthousiasme, rust, vertrouwen en een vleugje humor. Ik liet me vervolgens omscholen tot coach en begon voor mezelf.

Nu help ik andere harde werkers die tegen hetzelfde aanlopen. Ik help ze om liever te zijn voor zichzelf, te ontdekken wat ze echt nodig hebben en uiteindelijk hun leven te verrijken. Dat is het mooiste wat er is en hoop ik nog jaren te mogen doen.