harmke gotjé coaching enmove
Jouw maandelijkse spiegel

Care

Houd jezelf scherp & blijf in balans
Vraag een matchcall aan

In verbinding met jezelf

Je bent al veel bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling. Je bent je bewuster geworden van jezelf en veel geleerd. Je ervaart ups & downs en kunt juist hulp gebruiken bij jezelf scherp houden en misschien zelfs diepere lagen ontdekken. ‘Gewoon’ omdat je weet hoe waardevol innerlijk werk is en het je helpt om de balans te houden, je bewust te zijn (en blijven) van jezelf en jouw valkuilen.

Soms heb je ook dagen dat je helemaal ‘leeg’ bent, terwijl je aan het begin van de dag lekker in je vel zat. Ook daar kun je stappen zetten door samen aan de slag te gaan met de volgende onderwerpen en concrete tools:

* Hoe bescherm je jouw eigen energie?
* Hoe blijf je dichtbij en in verbinding met jezelf?
* Hoe bewaak je (energetisch) jouw grenzen?
* Hoe kom je tot innerlijke rust?
* Hoe zorg je ervoor dat je jouw innerlijke stem hoort, op jouw intuïtie kunt vertrouwen?
* Hoe word je je bewuster van jouw eigen energie en die van anderen?

Jij gunt jezelf die maandelijkse spiegel en weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Als jij aan jezelf werkt en het innerlijke werk doet en hoe meer jij je bewust wordt van de verbinding met jouw essentie, hoe meer het gaat stromen in jou, jouw leven.

Dit is iets voor jou als je:

 • scherp wilt blijven op je zelf

 • je jezelf een spiegel gunt en weet dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen

 • in balans wilt blijven

 • al aardig wat (/veel) wéét/geleerd hebt, maar het je niet lukt om het vast te houden in je dagelijks leven.

 • je bent een sensitieve, zelfbewuste vrouw met een drive om te groeien

Ja, ik weet genoeg. Plan een match call in.

“Jouw meditaties zijn cadeautjes”

Na dit programma

 • Vertrouw je veel meer op je intuïtie en ben je je (nog) bewuster van jezelf. Je zit veel minder ‘in je hoofd’, bent meer in contact met je lichaam en doet de dingen bewuster en leeft meer in het nu. Je intuïtie is versterkt, je bent in verbinding met je lichaam. Je bent veel meer gegrond en ervaart innerlijke rust.

  En dat betekent niet dat je dat altijd ervaart. Je bent mens! Je hebt in het leven te dealen met ups en downs. Maar je kunt er beter mee omgaan, je kijkt het aan, kunt ermee zijn en deze bewustwording meenemen in je groeiproces. Je hebt allerlei (energetische) tools die je in kunt zetten om weer terug te komen bij jezelf en innerlijke rust te ervaren.

  Ik wil je leren hóe je dat doet en hoe je dat zélf kunt doen. En als je na 6 maanden besluit dat je het fijn vindt om nog even door te gaan, dan verleng je het met 3 of 6 maanden. Gun dat jezelf, je hoeft het niet alleen te doen! Ik ben je aanmoedigende wind, je steun in de rug of je stok achter de deur.

  Ik neem je mee op ontdekkingstocht waarin jij jezelf (nog beter) leert kennen, meer in je lichaam zakt en in dieper contact komt met jezelf. Denk aan diversiteit, want als er iets is wat mij kenmerkt is het dat en ik doe het allemaal op intuïtie. Geen standaard programma en vooral niet ‘zoals het hoort’. Een maandelijkse spiegel, fijne oefeningen en meer bewustzijn. Zie het als maandelijkse care voor jezelf, waar niet alleen jij meer van gaat stromen, ook jouw leven (bedrijf) en de relaties met de mensen om je heen.

Wat houdt het care-pakket in?

 • Ik Harmke, ben jouw intuïtief coach en spiritueel gids. Ik geef op de top van mijn kunnen. Dat kun je verwachten.

 • Maandelijks een spiegel / coachsessie van 1 uur; online via Zoom (of fysiek in mijn coachpraktijk/wandelend/ in de natuur.

 • Elke maand (nieuwe) meditaties, visualisaties en oefeningen die je thuis kunt doen (binnenkort in een online omgeving)

 • Tussentijds onbeperkt contact via Whatsapp als je vastloopt. Ik houd je een spiegel voor en help je weer vooruit.

De investering is €1250,- excl. BTW voor 6 maanden.

Ik wil graag een matchcall inplannen

Veelgestelde vragen

 • Wanneer kan ik starten?

  Afhankelijk van mijn agenda kun je meestal binnen 2 weken starten.

 • Wanneer vinden de 1:1 coachsessies plaats? 

  Deze sessies kun je zelf maandelijks inplannen. Aan te raden is om dit al meteen voor 6 maanden te doen.

 • Hoe worden de sessies ingepland? 

  Je ontvangt van mij een link waar je ze zelf in kunt plannen.

 • Hoe vinden de sessies plaats?

  Deze vinden online plaats via Zoom. Daarvoor ontvang je een uitnodiging. Mocht je voorkeur hebben om de 1:1 sessies fysiek te doen, is dit ook een optie. Dan ben je van harte welkom in mijn coachpraktijk in Boven-Leeuwen (Gelderland, 20 min. van Nijmegen).

 • Hoe lang duurt dit programma?

  Het groeiprogramma duurt in totaal 6 maanden. Daarna kun je per 3 maanden verlengen

 • Wordt het door mijn werkgever vergoed?

  Dat kan zeker. Vaak hebben werkgevers budget gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingskosten. Als jij aan jouw ontwikkeling werkt, plukt jouw werkgever daar natuurlijk ook de vruchten van. Voor jouw werkgever is sowieso de BTW aftrekbaar. Check eens bij je leidinggevende of jouw werkgever (een deel van) de kosten voor het groeiprogramma wil vergoeden.

 • Wanneer ontvang ik de factuur?

  Je ontvangt de factuur bij aanvang van het traject. Mocht je in termijnen willen betalen, ontvang je de eerste factuur na aankoop van het programma. De overige ontvang je halverwege.

 • Voor wie is dit bedoeld? 

  Zie een omschrijving hiervan hierboven op de pagina. Voor sensitieve vrouwen die bewuster willen worden van zichzelf en energie voor zich willen laten werken. Zowel voor ondernemers als niet-ondernemers.

 • Ben ik ook welkom als ik een man ben?

  Ja, ik coach ook mannen. Heb je als man interesse, dan ben je ook van harte welkom om een matchcall in te plannen. Dan checken we samen of jij voldoet aan de punten die ik zo belangrijk vind bij de mensen die ik coach. Ik ben vrij kritisch wie ik toelaat en ben ook heel eerlijk of ik denk dat jij er voldoende uit gaat halen of niet.

 • Kan ik als particulier kosten opnemen bij de belastingaangifte?

  Ja, dit kan een mogelijk zijn, áls je aan alle criteria voldoet. Dat kan onder de noemer ‘studiekosten’. Hiervoor moet er wel sprake zijn van een leertraject ter bevordering van je kennis en vaardigheden die je in kunt zetten in je werk. Er is sprake van een drempelbedrag van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de belastingdienst of jij er voor in aanmerking komt.

 • Kan ik als ZZP’er/ondernemer kosten terugvragen? 

  Jazeker. Je kunt standaard de BTW terugvragen en het opvoeren als bedrijfskosten. Voor meer informatie check de Belastingdienst.

Ja, ik weet genoeg. Plan een matchcall in.

Ik ben Harmke Gotjé, intuïtief coach, spiritueel gids en jouw aanmoedigende wind.

Mijn grootste hobby is persoonlijke/intuïtieve en spirituele ontwikkeling. Zonder kan ik niet! Dat heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat ik op allerlei verschillende manieren nieuwe lagen heb afgepeld en steeds weer verder de diepte ben ingegaan. Nu volg ik een intensieve energetische reading opleiding. Wat word ik daar gelukkig van!

Ik gids je graag is het tijd om jou te gidsen, naar wie jij echt bent, diep van binnen. Ontdek nieuwe lagen, voel en ervaar wat mijn favoriete (energetische) tools voor en met je doen. Verbind je met jouw intuïtie en innerlijke wijsheid. Verwonder je hoe energie vóór je werkt, hoe luchtig en léuk het kan zijn!

Ik coach heel intuïtief. Geen standaard riedeltjes, maatwerk. Mijn kracht is een combi van intuïtie, rust, positiviteit en een vleugje humor. Ik houd je een liefdevolle, confronterende spiegel voor, voel met je mee en leg de vinger op de zere plek/jouw blinde vlekken. Ik zie zoveel sensitieve vrouwen die alsmaar doorgaan, streng zijn voor zichzelf, continu op ‘aan’ staan, de lat hoog leggen en aan het einde van de dag niet begrijpen waarom ze zo ‘leeg’ zijn.

Waar spiritualiteit vaak een taboe is terwijl het je juist zoveel kan brengen in het hier en nu (hoe aards wil je het hebben ;-)). Ik help je voelen en ervaren hoe het is om in jouw lichaam te zijn en in verbinding te zijn met jouw eigen essentie.

harmke schutte_coaching enmove