Enmove challenge

Stap voor stap naar meer rust & balans

Je hebt net vakantie gehad of je hebt hem nog voor de boeg. Op vakantie kom je helemaal tot rust. Een andere omgeving, tijd met je dierbaren, het doet je zo goed! Alleen het terugkomen en dan weer in het ‘zoete oude leventje’ verder gaan… Dat staat je een beetje tegen. Want dat betekent ook weer terug naar die onrust.

Gun jij jezelf een relaxter leven met meer rust, voldoening en diepgang? Neem de regie en zet de eerste stap.
Doe dan mee aan de Enmove challenge! 4 dagen lang motivatie en inspiratie om écht aan de slag te gaan.

Ja, dit heb ik nodig
Harmke_lifecoach
enmove_coaching voor vrouwen met onrust

En dan is de vakantie voorbij en de rust ook…

Want na jouw vakantie is het oude riedeltje gewoon weer aan de orde:

Je hoofd is altijd bezig, je ploft ‘s avonds vermoeid op de bank. Je hebt moeite met echt ontspannen. Je staat continu op ‘aan’ en bent streng voor jezelf (misschien wel onbewust). Je moet namelijk veel van jezelf en staat altijd klaar voor de ander en tegelijkertijd ben je streng voor jezelf door die kritische stemmen in je hoofd.

pepijn többen

Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en meer focus voor de toekomst. Ik was erg op zoek naar houvast en richting. De gesprekken met Harmke waren confronterend en inspirerend met humor en vertrouwen. Nu heb ik een betere kijk op mezelf en wat ik mee breng. Op zowel relationeel als carrière vlak heeft het me een enorme boost gegeven.

Pepijn Többen – projectmanager 

Deze challenge is voor jou als je:

 • het goed voor elkaar hebt, maar toch last hebt van onrust waar je de vinger niet op kunt leggen

 • weet dat je meer tijd en ruimte voor jezelf moet maken, maar het lukt je gewoonweg niet

 • continu op ‘aan’ staat en moeilijk tot je gevoel en emoties kunt komen

 • nee zeggen moeilijk vindt en de ander niet wil teleurstellen. Grenzen stellen is altijd al een dingetje geweest.

 • er nu verandering in wilt brengen. Als je namelijk doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Waarom deze challenge?

Omdat ik zoveel mensen zie die vooral fysiek goed voor zichzelf zorgen. Ze vergeten vaak dat hun mentale en emotionele gezondheid ook zo belangrijk is om in balans te zijn.

Vaak ben je onbewust streng voor jezelf, stel je de ander voorop en blijven de kritische stemmen in je hoofd maar doorgaan. Ik ga je leren om eerst voor jezelf te zorgen, echt de ruimte en tijd voor jezelf te nemen. Als je dat gaat doen, dan ga je ervaren dat je zelf in balans bent, rust ervaart, dichter bij jezelf komt en je gevoel. Pas dan kun je er echt en met volle aandacht zijn voor de ander.

Als je dat eenmaal ervaart is het eigenlijk best logisch dat je eerst voor jezelf moet zorgen en zie je hoe waardevol het is, voor jezelf en de ander.

Yes, ik doe mee!
Corine de Haan_Harmke Schutte lifecoach

De openheid creëren voor een eerlijk gesprek en er met volle aandacht bij zijn. Als je het mij vraagt schuilt daarin Harmke haar kracht. In eerste instantie stond ik niet open voor coaching. Inmiddels ben ik daar volledig overheen gestapt. Simpelweg omdat Harmke een kei is in wat ze doet!

Voor mij is het de combinatie van haar oprechte aandacht, haar observaties en hoe ze die meteen met me deelt, haar gerichte vragen die me aan het denken zetten, en bovenal haar energie die aanstekelijk werkt. Na een gesprek met Harmke durf ik meer op mezelf te vertrouwen en actie te ondernemen. Juist ook de acties die spannend zijn en lef vergen.

Wat levert het je op?

Na de Enmove Challenge:

 • Weet jij hoe je milder naar jezelf kunt zijn

 • Heb je jezelf beter leren kennen door de verdiepende vragen

 • Ontdek jouw patronen en valkuilen

 • Weet je wat er voor nodig is om bewust en met aandacht aanwezig te zijn

 • Weet je hoe je meer rust en ruimte kunt creëren.

 • Ben je een stap dichter bij jezelf

 • Weet jij hoe je kunt ontspannen en waar je energie van krijgt

Afgelopen periode heb ik een coaching traject doorlopen bij Harmke. Ze wist een veilige, prettige en ontspannen situatie te creëren, waarbij ze zonder in de bekende standaard riedeltjes/methoden te vervallen (maar juist precies afgestemd om mijn behoefte) mij heel goed in beweging kreeg waar bij ze me zelf dingen liet ontdekken. Op die manier had/heeft de coaching veel impact en heb ik dingen geleerd die ik blijvend toe pas. Kortom een super mooie ervaring!!

Paul van Staveren – manager 

Wat houdt de challenge in?

 • 4 dagen lang, elke dag een motiverend filmpje met inzichten en oefeningen

 • Zodra je je aanmeldt ontvang je direct de eerste mail. Daarna krijg je 4 dagen lang elke dag om 9:00 uur een mail met daarin een inzicht en een concrete oefening voor die dag. Je kunt op elk moment starten!

 • Naast oefeningen waar je thuis mee aan de slag kunt gaan, stel ik je ook verdiepende vragen die je helpen om nog bewuster te worden van jezelf.

 • Niet goed, geld terug garantie

 • De investering in jezelf is € 25,- excl. BTW

  Waarom dit bedrag? Omdat ik je wil motiveren om er écht mee aan de slag te gaan. Ik deel veel waarde en met dit bedrag is de kans groter dat jij je commit.

Ja, ik doe mee!