harmke schutte coaching_managers_enmove
Coachtraject

Coachtraject

Voor meer grip, rust & voldoening

Plan een match call

Stop met rennen, ga jezelf erkennen

Je bent leidinggevende en werkt keihard. Je mailbox puilt uit en je to-do list lijkt niet korter te worden. Je zit tussen twee vuren in: de directie en je teamleden. Steeds vaker loop je aan tegen een afwijkende visie in de organisatie, wat je frustreert. Je hebt al allerlei management-trainingen en opleidingen gevolgd, maar weet niet goed wat de volgende stap is om aan de slag te gaan met die onrust die je regelmatig ervaart. Je wilt je beter kunnen ontspannen, meer ‘in het moment’ echt ‘aanwezig’ zijn, in plaats van een kort lontje hebben en ‘s avonds op de bank te ploffen. Je wilt zakelijk & privé meer rust en meer voldoening in je leven.

Heb jij het gevoel dat…

 • moeilijk tot rust kunt komen en erg kritisch op jezelf bent?

 • je altijd op ‘aan’ staat en moeite hebt met ontspannen?

 • je vaker een kort lontje hebt, ongeduldig bent en minder kunt hebben?

 • stiekem vraag je je wel eens af of je dit nog jaren wilt doen…

 • jezelf niet écht laat zien?

Ja, ik weet genoeg. Plan een matchcall in.
Harmke_coaching_managers

Ben jij op zoek naar…

Je hoeft het niet alleen te doen

Leidinggevenden denken vaak dat ze altijd sterk moeten zijn en het alleen ‘moeten’ kunnen. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik houd je een liefdevolle, confronterende spiegel voor, zodat jij veel sneller groeit, het ongemak durft aan te kijken en meer verbinding & voldoening zult ervaren in je leven.

Het lijkt nu misschien lastig en kost je een hoop energie en kopzorgen, maar uiteindelijk is leidinggeven topsport, een vak. Daarom bied ik een coachtraject aan. Speciaal voor managers, leidinggevenden, teamleiders of afdelingshoofden. Om jou te helpen meer rust te kunnen ervaren i.p.v. altijd op ‘aan’ te staan. Je zult diepere connecties met anderen aangaan, omdat je in verbinding met jezelf. En beseffen dat die enorme verantwoordelijkheid die jij draagt op jouw schouders, niet van jou is. Want je werkt altijd nog voor een baas. Je wordt iets liever voor jezelf en jij kunt straks echt genieten van de waardevolle momenten met je familie en vrienden, omdat je er met aandacht écht kunt zijn.

Terwijl jij keihard aan het werk bent, staat jouw persoonlijke ontwikkeling stil

Na het coachtraject

 • Heb je rust in je kop & lijf en ervaar je meer voldoening in je leven.

Persoonlijke
&
professionele groei

Je bent gegroeid naar het volgende niveau. Persoonlijk & professioneel.

Plezier in je werk
&
lekker in je vel

Je hebt minder stress, leeft meer in het nu en bent thuis meer écht aanwezig & geniet.

De regie over –
&
voldoening in jouw leven

Je weet wat je energie geeft, toont lef en doet het op de manier die bij jou past.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Persoonlijke begeleiding van Harmke, gecertificeerd Coach en voormalig manager.

6 x coachsessies 1-op-1

Het coachtraject is een doelgericht en gestructureerd proces. De relatie tussen mij als coach en jou als cliënt is gelijkwaardig. Als coach begeleid ik je naar de antwoorden. Door de juiste vragen te stellen kom jij tot inzichten en word je je bewust van jezelf, jouw gedrag en (belemmerende) overtuigingen en/of patronen.

Opdrachten & feedback

Jij bent verantwoordelijk voor jouw groei. Na elke sessie krijg je opdrachten/oefeningen mee. Dit draagt bij aan jouw groei. Je krijgt feedback op de reflectieverslagen (optioneel) die je schrijft. Dit kan jouw groeiproces versnellen.
Loop je ergens tegenaan? Dan kun je me tussentijds altijd bereiken per app of per mail en reageer ik binnen 24 uur. Eigenlijk jouw eigen coach in je achterzak!

Investering

De kosten voor het coachtraject zijn € 1497,- excl. BTW (€ 1811,37 incl. BTW). Je kunt in 3 termijnen betalen, dan betaal je € 499,- excl. BTW per termijn.
Wist je dat sommige werkgevers willen betalen voor jouw coachtraject? Vaak hebben leidinggevenden een eigen budget of een potje voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt dit met je werkgever bespreken.

Ja, ik weet genoeg. Plan een matchcall in.

Ervaringen

Dit is wat anderen over me zeggen:

“Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en meer focus voor de toekomst. Ik was erg op zoek naar houvast en richting. De gesprekken met Harmke waren confronterend en inspirerend met humor en vertrouwen. Nu heb ik een betere kijk op mezelf en wat ik mee breng. Op zowel relationeel als carrière vlak heeft het me een enorme boost gegeven.”

Pepijn Többen

Harmke heeft een vriendelijk en tegelijkertijd professioneel en ondersteunend overkomen. Je voelt je direct op je gemak. De ervaring die zij zelf heeft in het leiderschap is merkbaar en werkt prettig. Als je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, vernieuwde inzichten in jezelf en in je manier van leiderschap, is het zeker een aanrader om bij Harmke aan te kloppen.

Josephine

“De coachsessies met Harmke waren leerzaam. Ik ben me bewuster geworden van mezelf en mijn gedrag. Dankzij de coaching ben ik tot inzichten gekomen die me vooruit hebben geholpen. Harmke luistert met volle aandacht en houdt je een spiegel voor.”

Francisco

“Het online coachingtraject met Harmke heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me op een rustige en professionele manier geholpen. Wat opvalt is haar geduld, ze neemt de tijd om je tot inzichten te laten komen zonder die voor je in te vullen. Ze is zich erg bewust van het feit dat er in dit proces geen goede
en foute antwoorden zijn en geeft je alle ruimte om zelf te bepalen en ontdekken wat werkt en niet werkt. Haar communicatie is helder en gestructureerd.”

Christien Jansen

referentie_iris review iris plasmans_enmove

referentie_mindurbody_enmovecoaching

review coaching enmoveIris Plasmans - MindurBody
enmove_coaching voor leidinggevenden

Veelgestelde vragen

 • Wanneer kan ik starten? 

  Als je akkoord hebt gegeven op het coachtraject, plannen we meteen de eerste sessie in. Dat kan, afhankelijk van hoe vol mijn agenda is, op korte termijn.

 • Hoe vaak vinden sessies plaats?

  Tussen de sessies in zitten 2 à 3 weken, maar we doen wat jij het prettigste vindt. Zo heb jij de tijd om tussen de sessies door, te oefenen in de praktijk. Tevens geeft je dit genoeg tijd om het eventuele reflectieverslag te schrijven, nieuw gedrag in de praktijk te brengen en de opdracht voor de volgende sessie voor te bereiden.

 • Hoe worden de sessies ingepland? 

  Aan het einde van elke sessie plannen we de volgende. Dat kan variëren. Soms kun je bijvoorbeeld merken dat het fijner is om redelijk snel weer een sessie te plannen of juist het tegenovergestelde.

 • Hoe vinden de sessies plaats?

  De sessies vinden in principe online plaats. Mocht je voorkeur hebben om al wandelend gecoacht te worden, is dat zeker ook een optie. Houd er dan rekening mee dat er reiskosten worden berekend. In mijn praktijkruimte is ook mogelijk.

 • Hoe lang duurt een coachsessie?

  Een coachsessie duurt 1,5 uur. Het is aan te raden om minimaal een half uur ervoor en erna geen afspraken te hebben. Zo kom je voor de sessie uit de waan van de dag en kun je na de sessie alles even rustig laten bezinken.

 • Hoe lang ben ik met het coachtraject bezig?

  Als we uitgaan van 3 weken tussen de sessies in, is de doorlooptijd gemiddeld tussen de 3 à 4 maanden. Hierbij is geen rekening gehouden met eventuele vakanties of feestdagen.

 • Wat kost dit coachtraject?

  De investering voor dit coachtraject is € 1497,- excl. BTW (€ 1811,37 incl. BTW). Je kunt ook in 3 termijnen betalen, dan betaal je € 499,- excl. BTW per termijn. Je betaalt dan niks extra’s.

 • Wordt het coachtraject door mijn werkgever vergoed?

  Dat kan zeker. Vaak hebben werkgevers budget gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingskosten. Als jij aan jouw ontwikkeling werkt, plukt jouw werkgever daar natuurlijk ook de vruchten van. Voor jouw werkgever is sowieso de BTW aftrekbaar. Check eens bij je leidinggevende of jouw werkgever (een deel van) de kosten voor het coachtraject wil vergoeden.

 • Wanneer ontvang ik de factuur?

  Je ontvangt de factuur bij aanvang van het traject. Mocht je in termijnen willen betalen, ontvang je de eerste factuur bij aanvang van het coachtraject. De daarop volgende facturen ontvang je maandelijks (de tweede volgt in de de eerstvolgende maand).

 • Voor wie is dit coachtraject? 

  Voor leidinggevenden, managers, teamleiders die willen groeien, persoonlijk & professioneel. Die al heel veel goed doen, maar weten dat er meer in zit, in zichzelf en in hun team. Die naast meer resultaat, meer voldoening en rust willen.

 • Ben ik ook welkom als ik geen leidinggevende ben? 

  Jazeker! Ben je bijvoorbeeld professional of ondernemer en heb je interesse in het coachtraject? Dan help ik je graag verder. Plan een matchcall in, dan maken we kennis. We kijken we of er een klik is en of ik jou kan helpen met jouw coachvraag.

 • Als mijn werkgever betaalt, wordt hij dan ook op de hoogte gehouden? 

  Jij bepaalt wat er besproken wordt met jouw leidinggevende of werkgever. Alles wat er tijdens een coachtraject wordt besproken, blijft tussen jou en mij. Zonder toestemming van jou bespreek ik niks met jouw werkgever. Jij kunt jouw leidinggevende tussentijds zelf op de hoogte houden of we plannen een gezamenlijk evaluatiemoment in. Mocht jouw werkgever interesse hebben in een gezamenlijk evaluatiemoment, is dit mogelijk. Dit is helaas niet inbegrepen in het coachtraject. Je ontvangt dan een aangepaste offerte. Van tevoren zorgen we voor heldere verwachtingen en duidelijke afspraken met jouw werkgever.

 • Kan ik als particulier kosten van een coachtraject opnemen bij de belastingaangifte?

  Ja, dit is mogelijk, áls je aan alle criteria voldoet. Dat kan onder de noemer ‘studiekosten’. Hiervoor moet er wel sprake zijn van een leertraject ter bevordering van je kennis en vaardigheden die je in kunt zetten in je werk. Er is sprake van een drempelbedrag van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de belastingdienst of jij er voor in aanmerking komt.

 • Kan ik als ZZP’er/ondernemer kosten terugvragen? 

  Jazeker. Je kunt standaard de BTW terugvragen en het opvoeren als bedrijfskosten. Voor meer informatie check de Belastingdienst.

Ja, ik weet genoeg. Plan een matchcall in.