harmke schutte coaching_managers_enmove
Coachtraject

Coachtraject

Voor meer grip, rust & voldoening

Plan een match call

Stop met rennen, ga jezelf erkennen

Je bent leidinggevende en werkt keihard. Je mailbox puilt uit en je to-do list lijkt niet korter te worden. Je zit tussen twee vuren in: de directie en je teamleden. Steeds vaker loop je aan tegen een afwijkende visie in de organisatie, wat je frustreert. Je hebt al allerlei management-trainingen en opleidingen gevolgd, maar weet niet goed wat de volgende stap is om aan de slag te gaan met die onrust die je regelmatig ervaart. Je wilt je beter kunnen ontspannen, meer ‘in het moment’ echt ‘aanwezig’ zijn, in plaats van een kort lontje hebben en ‘s avonds op de bank te ploffen. Je wilt zakelijk & privé meer rust en meer voldoening in je leven.

Heb jij het gevoel dat…

  • moeilijk tot rust kunt komen en erg kritisch op jezelf bent?

  • je altijd op ‘aan’ staat en moeite hebt met ontspannen?

  • je vaker een kort lontje hebt, ongeduldig bent en minder kunt hebben?

  • stiekem vraag je je wel eens af of je dit nog jaren wilt doen…

  • jezelf niet écht laat zien?

Ja, ik weet genoeg. Plan een matchcall in.
Harmke_lifecoach

Ben jij op zoek naar…

Je hoeft het niet alleen te doen

Leidinggevenden denken vaak dat ze altijd sterk moeten zijn en het alleen ‘moeten’ kunnen. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik houd je een liefdevolle, confronterende spiegel voor, zodat jij veel sneller groeit, het ongemak durft aan te kijken en meer verbinding & voldoening zult ervaren in je leven.

Het lijkt nu misschien lastig en kost je een hoop energie en kopzorgen, maar uiteindelijk is leidinggeven topsport, een vak. Daarom bied ik een coachtraject aan. Speciaal voor managers, leidinggevenden, teamleiders of afdelingshoofden. Om jou te helpen meer rust te kunnen ervaren i.p.v. altijd op ‘aan’ te staan. Je zult diepere connecties met anderen aangaan, omdat je in verbinding met jezelf. En beseffen dat die enorme verantwoordelijkheid die jij draagt op jouw schouders, niet van jou is. Want je werkt altijd nog voor een baas. Je wordt iets liever voor jezelf en jij kunt straks echt genieten van de waardevolle momenten met je familie en vrienden, omdat je er met aandacht écht kunt zijn.

Terwijl jij keihard aan het werk bent, staat jouw persoonlijke ontwikkeling stil

Na het coachtraject

  • Heb je rust in je kop & lijf en ervaar je meer voldoening in je leven.

Persoonlijke
&
professionele groei

Je bent gegroeid naar het volgende niveau. Persoonlijk & professioneel.

Plezier in je werk
&
lekker in je vel

Je hebt minder stress, leeft meer in het nu en bent thuis meer écht aanwezig & geniet.

De regie over –
&
voldoening in jouw leven

Je weet wat je energie geeft, toont lef en doet het op de manier die bij jou past.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Persoonlijke begeleiding van Harmke, gecertificeerd Coach en voormalig manager.

6 x coachsessies 1-op-1

Het coachtraject is een doelgericht en gestructureerd proces. De relatie tussen mij als coach en jou als cliënt is gelijkwaardig. Als coach begeleid ik je naar de antwoorden. Door de juiste vragen te stellen kom jij tot inzichten en word je je bewust van jezelf, jouw gedrag en (belemmerende) overtuigingen en/of patronen.

Opdrachten & feedback

Jij bent verantwoordelijk voor jouw groei. Na elke sessie krijg je opdrachten/oefeningen mee. Dit draagt bij aan jouw groei. Je krijgt feedback op de reflectieverslagen (optioneel) die je schrijft. Dit kan jouw groeiproces versnellen.
Loop je ergens tegenaan? Dan kun je me tussentijds altijd bereiken per app of per mail en reageer ik binnen 24 uur. Eigenlijk jouw eigen coach in je achterzak!

Investering

De kosten voor het coachtraject zijn € 1497,- excl. BTW (€ 1811,37 incl. BTW). Je kunt in 3 termijnen betalen, dan betaal je € 499,- excl. BTW per termijn.
Wist je dat sommige werkgevers willen betalen voor jouw coachtraject? Vaak hebben leidinggevenden een eigen budget of een potje voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt dit met je werkgever bespreken.

Ja, ik weet genoeg. Plan een matchcall in.

Een coachingstraject met Harmke is een bijzonder waardevolle ervaring. Harmke werkt intuïtief en heeft een scherp gevoel voor de kern van je vraag. Ze kiest voor iedere sessie een werkvorm die op dat moment het beste past, wat heel fijn is om echt de diepte in te gaan. Haar reflecties zijn eigenlijk altijd raak, en ik heb heel veel over mezelf geleerd. Ook steekt ze veel aandacht in opdrachten en feedback waar je later zelf mee aan de slag kunt, die echt voelen als een cadeau voor jezelf. Onze gesprekken brachten mij veel rust, nieuwe inzichten, en vooral ook veel nieuwe energie!

Janne

“Dankjewel voor de mooie inzichten die jij mij de afgelopen periode hebt gegeven. Je hebt mij de tools en het vertrouwen gegeven om in ‘het nu’ te kunnen komen en om mezelf verder te ontwikkelen tot de persoon die ik graag wil zijn. Dankjewel en wellicht tot ziens, want iets zegt me dat we elkaar nog een keer gaan treffen.”

Suzanne

De openheid creëren voor een eerlijk gesprek en er met volle aandacht bij zijn. Als je het mij vraagt schuilt daarin Harmke haar kracht. In eerste instantie stond ik niet open voor coaching. Inmiddels ben ik daar volledig overheen gestapt. Simpelweg omdat Harmke een kei is in wat ze doet!

Voor mij is het de combinatie van haar oprechte aandacht, haar observaties en hoe ze die meteen met me deelt, haar gerichte vragen die me aan het denken zetten, en bovenal haar energie die aanstekelijk werkt. Na een gesprek met Harmke durf ik meer op mezelf te vertrouwen en actie te ondernemen. Juist ook de acties die spannend zijn en lef vergen.

Corine
enmove_coaching voor vrouwen met onrust