harmke schutte coaching_managers_enmove
Coachtraject

Coachtraject

Voor meer grip, rust & voldoening

Plan een match call

Stop met rennen, ga jezelf erkennen

Je bent leidinggevende en werkt keihard. Je mailbox puilt uit en je to-do list lijkt niet korter te worden. Je zit tussen twee vuren in: de directie en je teamleden. Steeds vaker loop je aan tegen een afwijkende visie in de organisatie, wat je frustreert. Je hebt al allerlei management-trainingen en opleidingen gevolgd, maar weet niet goed wat de volgende stap is om aan de slag te gaan met die onrust die je regelmatig ervaart. Je wilt je beter kunnen ontspannen, meer ‘in het moment’ echt ‘aanwezig’ zijn, in plaats van een kort lontje hebben en ‘s avonds op de bank te ploffen. Je wilt zakelijk & privé meer rust en meer voldoening in je leven.

Heb jij het gevoel dat…

  • moeilijk tot rust kunt komen en erg kritisch op jezelf bent?

  • je altijd op ‘aan’ staat en moeite hebt met ontspannen?

  • je vaker een kort lontje hebt, ongeduldig bent en minder kunt hebben?

  • stiekem vraag je je wel eens af of je dit nog jaren wilt doen…

  • jezelf niet écht laat zien?

Ja, ik weet genoeg. Plan een matchcall in.
Harmke_lifecoach

Ben jij op zoek naar…

Je hoeft het niet alleen te doen

Leidinggevenden denken vaak dat ze altijd sterk moeten zijn en het alleen ‘moeten’ kunnen. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik houd je een liefdevolle, confronterende spiegel voor, zodat jij veel sneller groeit, het ongemak durft aan te kijken en meer verbinding & voldoening zult ervaren in je leven.

Het lijkt nu misschien lastig en kost je een hoop energie en kopzorgen, maar uiteindelijk is leidinggeven topsport, een vak. Daarom bied ik een coachtraject aan. Speciaal voor managers, leidinggevenden, teamleiders of afdelingshoofden. Om jou te helpen meer rust te kunnen ervaren i.p.v. altijd op ‘aan’ te staan. Je zult diepere connecties met anderen aangaan, omdat je in verbinding met jezelf. En beseffen dat die enorme verantwoordelijkheid die jij draagt op jouw schouders, niet van jou is. Want je werkt altijd nog voor een baas. Je wordt iets liever voor jezelf en jij kunt straks echt genieten van de waardevolle momenten met je familie en vrienden, omdat je er met aandacht écht kunt zijn.

Terwijl jij keihard aan het werk bent, staat jouw persoonlijke ontwikkeling stil

Na het coachtraject

  • Heb je rust in je kop & lijf en ervaar je meer voldoening in je leven.

Persoonlijke
&
professionele groei

Je bent gegroeid naar het volgende niveau. Persoonlijk & professioneel.

Plezier in je werk
&
lekker in je vel

Je hebt minder stress, leeft meer in het nu en bent thuis meer écht aanwezig & geniet.

De regie over –
&
voldoening in jouw leven

Je weet wat je energie geeft, toont lef en doet het op de manier die bij jou past.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Persoonlijke begeleiding van Harmke, gecertificeerd Coach en voormalig manager.

6 x coachsessies 1-op-1

Het coachtraject is een doelgericht en gestructureerd proces. De relatie tussen mij als coach en jou als cliënt is gelijkwaardig. Als coach begeleid ik je naar de antwoorden. Door de juiste vragen te stellen kom jij tot inzichten en word je je bewust van jezelf, jouw gedrag en (belemmerende) overtuigingen en/of patronen.

Opdrachten & feedback

Jij bent verantwoordelijk voor jouw groei. Na elke sessie krijg je opdrachten/oefeningen mee. Dit draagt bij aan jouw groei. Je krijgt feedback op de reflectieverslagen (optioneel) die je schrijft. Dit kan jouw groeiproces versnellen.
Loop je ergens tegenaan? Dan kun je me tussentijds altijd bereiken per app of per mail en reageer ik binnen 24 uur. Eigenlijk jouw eigen coach in je achterzak!

Investering

De kosten voor het coachtraject zijn € 1497,- excl. BTW (€ 1811,37 incl. BTW). Je kunt in 3 termijnen betalen, dan betaal je € 499,- excl. BTW per termijn.
Wist je dat sommige werkgevers willen betalen voor jouw coachtraject? Vaak hebben leidinggevenden een eigen budget of een potje voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt dit met je werkgever bespreken.

Ja, ik weet genoeg. Plan een matchcall in.

Ervaringen

“Afgelopen periode heb ik een coaching traject doorlopen bij Harmke. Ze wist een veilige, prettige en ontspannen situatie te creëren, waarbij ze zonder in de bekende standaard riedeltjes/methoden te vervallen (maar juist precies afgestemd om mijn behoefte) mij heel goed in beweging kreeg waarbij ze me zelf dingen liet ontdekken. Op die manier had/heeft de coaching veel impact en heb ik dingen geleerd die ik blijvend toe pas. Kortom een super mooie ervaring!!”

Paul van Staveren

“Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en meer focus voor de toekomst. Ik was erg op zoek naar houvast en richting. De gesprekken met Harmke waren confronterend en inspirerend met humor en vertrouwen. Nu heb ik een betere kijk op mezelf en wat ik mee breng. Op zowel relationeel als carrière vlak heeft het me een enorme boost gegeven.”

pepijn többenPepijn Többen

“Het online coachingtraject met Harmke heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me op een rustige en professionele manier geholpen. Wat opvalt is haar geduld, ze neemt de tijd om je tot inzichten te laten komen zonder die voor je in te vullen. Ze is zich erg bewust van het feit dat er in dit proces geen goede en foute antwoorden zijn en geeft je alle ruimte om zelf te bepalen en ontdekken wat werkt en niet werkt. Haar communicatie is helder en gestructureerd.”

Christien Jansen