harmke gotjé coaching enmove

Ontdek diepere lagen en laat energie vóór je werken

Deep dive

3 maanden lang gids ik je naar binnen

Ja, ik doe mee!

Wat kun je verwachten?

 • landen/zakken in je lijf –> meer in verbinding

 • je komt bij jezelf/in jouw eigen energie en leert hoe je dat ook zelf kunt doen

 • bewustwording van jouw eigen energie

 • veel voelen en ervaren

 • een wekelijks boost- & rustmoment; de basis voor de rest van je week

 • je leert meer te vertrouwen op je intuïtie

 • praktische handvatten die je zelf kunt toepassen

 • we doen het samen met andere sensitieve vrouwen in een veilige, fijne omgeving

Ja, ik weet genoeg. Plan een match call in.
Pilot voor sensitieve vrouwen_Enmove coaching by Harmke

In verbinding met jezelf

Je bent al veel bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling of hebt de Summer Dive gevolgd. Je bent je bewuster geworden van jezelf en veel geleerd. Je ervaart ups & downs en kunt juist hulp gebruiken bij jezelf scherp houden en diepere lagen ontdekken. ‘Gewoon’ omdat je weet hoe waardevol innerlijk werk is en je er blij van wordt. Je merkt dat je sensitief bent, (steeds meer) interesse krijgt in spiritualiteit en hoe energie werkt. Soms heb je dagen dat je helemaal ‘leeg’ bent, terwijl je aan het begin van de dag lekker in je vel zat. Je kunt o.a. hier de volgende onderwerpen verwachten:

* Bewustwording eigen energie
* Intuïtie & innerlijke stem
* Hoe kom en blijf je dichtbij en in verbinding met jezelf?
* Waarom is ontladen zo belangrijk en hoe doe je dat?

Als jij aan jezelf werkt en het innerlijke werk doet en hoe meer jij je bewust wordt van de verbinding met jouw essentie, hoe meer het gaat stromen in jou, jouw leven (en jouw bedrijf). Verwonder je over de magie van energie en laat het vóór je werken.

Dit is iets voor jou als je:

 • nieuwsgierig bent naar spiritualiteit, intuïtie, energie en alles wat daarbij komt kijken

 • de moed hebt om de diepte in te gaan

 • verlangt naar diepgaande verbinding (met jezelf en anderen)

 • je bent een sensitieve, zelfbewuste vrouw (ondernemer of in loondienst), staat open voor nieuwe dingen, bent nieuwsgierig en hebt de wil om het innerlijk werk te doen

Ja, ik weet genoeg. Plan een match call in.

“Jouw meditaties zijn cadeautjes”

Wat houdt de deep dive in?

 • Ik Harmke, ben jouw intuïtief coach en spiritueel gids, jouw stok achter de deur, jouw aanmoedigende wind.

 • 3x 1:1 coachsessie. Elke maand een sessie waarin ik je een spiegel voorhoud en met je meevoel wat jij nodig hebt (via Zoom).

 • 3 maanden lang toegang tot de Enmove online omgeving met allerlei (energetische) oefeningen, meditaties en visualisaties waar je thuis mee aan de slag kunt.

 • Elke maand een aftrap van de maand, zodat je de maand in rust en scherp start.

 • Een Whatsapp-groep waarin je kunt delen, vragen kunt stellen en kunt laten inspireren en kunt leren van gelijkgestemden. De kracht van een groep.

 • van 1 oktober t/m 27 december 2024

De investering is € 1500,- excl. BTW voor 3 maanden. Nu met 30% korting  € 1050,- excl. BTW (of 350 euro excl. per maand).

Ja, ik doe mee!

Ik ben Harmke Gotjé, intuïtief coach, spiritueel gids en jouw aanmoedigende wind.

Mijn grootste hobby is persoonlijke/intuïtieve en spirituele ontwikkeling. Zonder kan ik niet! Dat heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat ik op allerlei verschillende manieren nieuwe lagen heb afgepeld en steeds weer verder de diepte ben ingegaan. Nu volg ik een intensieve energetische reading opleiding. Wat word ik daar gelukkig van!

Ik gids je graag naar jouw essentie, naar wie jij echt bent, diep van binnen. Ontdek nieuwe lagen, voel en ervaar wat mijn favoriete (energetische) tools voor en met je doen. Verbind je met jouw intuïtie en innerlijke wijsheid. Verwonder je hoe energie vóór je werkt, hoe luchtig en léuk het kan zijn!

Ik coach heel intuïtief. Geen standaard riedeltjes, maatwerk. Mijn kracht is een combi van intuïtie, rust, positiviteit en een vleugje humor. Ik houd je een liefdevolle, confronterende spiegel voor, voel met je mee en leg de vinger op de zere plek/jouw blinde vlekken. Ik zie zoveel sensitieve vrouwen die alsmaar doorgaan, streng zijn voor zichzelf, continu op ‘aan’ staan, de lat hoog leggen en aan het einde van de dag niet begrijpen waarom ze zo ‘leeg’ zijn.

Waar spiritualiteit vaak een taboe is terwijl het je juist zoveel kan brengen in het hier en nu (hoe aards wil je het hebben ;-)). Ik help je voelen en ervaren hoe het is om in jouw lichaam te zijn en in verbinding te zijn met jouw eigen essentie.

harmke schutte_coaching enmove