Wil je meer grip, voldoening en rust?

Jij bent keihard aan het werk als leidinggevende. Je zit tussen twee vuren in (directie & team) en je hebt een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Je wilt kwaliteit leveren, laten zien dat je een goede manager bent. Maar ook kunnen ontspannen als je niét aan het werk bent en kunnen genieten van je leven. 

En laten we eerlijk zijn, je hebt al veel goed voor elkaar in het leven, maar je wilt niet meer elke avond moe op de bank ploffen of onbedoeld uit je slof schieten richting je partner of kids. Nu is het tijd voor jou. En je hoeft het niet alleen te doen!

Download het gratis E-book
Hierin ontdek je hoe je die rust en voldoening kunt bereiken. Ik geef je namelijk 3 stappen om dit te realiseren én een bonus om nog meer uit jezelf te halen.

gratis ebook_leidinggevenden_enmove coaching by harmke

In dit E-book ontdek je:

 • waar je energie van krijgt & wat je juist energie kost

 • hoe jij minder hard wordt voor jezelf

 • concrete tools waar je meteen mee aan de slag kunt

Gratis E-Book Harmke_ENMOVE coaching_managers_leidinggevenden
enmove_coaching voor vrouwen met onrust
 • Eerst jij, dan jouw team

Je bent geen leidinggevende geworden om er zelf aan onderdoor te gaan

Je bent leidinggevende en werkt keihard. Je mailbox puilt uit en je to-do list lijkt niet korter te worden.

Toch lukt het je allemaal. Er zijn vrijdagen dat je letterlijk om 17.00u op de bank stort en er niet meer vanaf komt, maar je bent gedreven en je houdt alle ballen hoog.

Wat je het lastigste vindt is dat je tussen twee vuren in zit: de directie en je teamleden. Je wilt leidinggeven op jouw manier, maar je loopt regelmatig tegen beperkingen aan (tijd, afwijkende visie hoger management).

Je weet dat als je jouw team wilt laten groeien, jij eerst zelf moet groeien. Je bent al veel bezig met persoonlijke ontwikkeling, maar voelt ook dat er meer in zit.

Er gaat al veel goed, af en toe heb je even een (flinke) dip, maar je verlangt naar meer. Niet alleen naar meer resultaat, maar ook naar meer rust en voldoening.

 • Persoonlijke groei

Herken jij dit?

 • Je hebt te maken met hoge werkdruk. Je hebt last van onrust & stress

 • Je bordje is áltijd vol

 • Je zoekt naar de balans tussen management & inhoudelijke taken

 • Je gelooft dat jouw team kan groeien als jij groeit

 • Stiekem vraag je je wel eens af of je dit nog jaren wilt doen…

 • Haal je nog wel voldoening uit je werk? Zit je op de juiste plek?

 • Je werkt heel veel. Op deze manier houd je het niet langer vol.

 • Je piekert ‘s avonds veel en kunt het werk moeilijk écht loslaten

 • Aan het einde van de dag heb je geen energie om nog te sporten en kies je liever Netflix

 • Pak de regie

It’s time to grow

Met plezier en energie werken. Met een gemotiveerd team, samen kwaliteit leveren. Minder stress. Rust in je kop. Echt kunnen genieten en met aandacht bij je familie en vrienden zijn, als je niet aan het werk bent.

Je hoeft het niet alleen te doen

Er wordt veel van je verwacht. Als jij niet presteert, gaat de uitstroom en het verzuim omhoog en de kwaliteit achteruit. De druk is hoog. Je loopt gaten dicht voor je teamleden en werkt keihard. ‘s Avonds plof je op de bank en ben je moe. Dat maakt het er thuis ook niet gezelliger op. Je kunt er minder goed bij blijven als je partner of een van je kids iets aan het vertellen is. Je bent ongeduldig en hebt sneller een kort lontje.

Je mag niet zeuren van jezelf, je hebt alles goed voor elkaar in je leven. Maar toch, is dit het nou? Blijft die onrust die je regelmatig in de weg zit? Gun jezelf persoonlijke en professionele groei. Als persoon en als manager. Zodat je meer voldoening en rust in je leven krijgt. Echt kunt genieten van de waardevolle momenten.

Download mijn gratis E-book met daarin de 3 stappen naar meer grip, rust en plezier in je werk.

Als je jezelf gaat erkennen, hoef je minder hard te rennen

Dat gun ik je zo! Na jarenlang gewerkt te hebben als marketing manager besefte ik meer en meer dat ik het niet bij de ander moest zoeken, maar bij mezelf. Die waardering en erkenning die ik onbewust miste, die moest ik eerst van mezelf krijgen.

In die jaren als leidinggevende was ik hard voor mezelf. Niet alleen het keiharde werken, maar het was nooit goed genoeg, het moest altijd beter en ik kon het allemaal zelf wel. Ik werkte voor een baas, maar het was alsof ik die hele last op mijn schouders droeg. Ik sportte 5 keer per week en waren er weinig momenten dat ik stil stond en echt kon genieten van het moment. Ik had onrust in mijn lijf en ik kwam steeds meer in gevecht met mezelf en mijn emoties, waardoor ik steeds meer fysieke klachten kreeg.

Ik wil leidinggevenden helpen, omdat juist die laag van het middenmanagement het zo goed probeert te doen. En ook nog eens zelf. Die managers zijn vaak keiharde werkers die hard zijn voor zichzelf, de ander voorop zetten, denken overal verantwoordelijk voor te zijn en zichzelf in de tussentijd ‘vergeten’. Vaak gebeurt dit allemaal heel onbewust. Totdat je een liefdevolle confronterende spiegel voorgehouden wordt. Ik help leidinggevenden naar meer rust en voldoening in hun leven.

Jezelf erkennen in plaats van heel hard te rennen. Gun jij dat jezelf?

harmke schutte_coaching enmove
Lees mijn hele verhaal

“Be the leader you wish you had”

Simon Sinek

Lees hieronder wat andere klanten zeggen over coaching bij Harmke.

Ervaringen

Harmke heeft een vriendelijk en gelijke tijd professioneel en ondersteunend overkomen. Je voelt je direct op je gemak. De ervaring die zij zelf heeft in het leiderschap is merkbaar en werkt prettig. Als je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, vernieuwde inzichten in jezelf en in je manier van leiderschap, is het zeker een aanrader om bij Harmke aan te kloppen.

Josephine

“De coachsessies met Harmke waren leerzaam. Ik ben me bewuster geworden van mezelf en mijn gedrag. Dankzij de coaching ben ik tot inzichten gekomen die me vooruit hebben geholpen. Harmke luistert met volle aandacht en houdt je een spiegel voor.”

Francisco

“Het online coachingtraject met Harmke heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me op een rustige en professionele manier geholpen. Wat opvalt is haar geduld, ze neemt de tijd om je tot inzichten te laten komen zonder die voor je in te vullen. Ze is zich erg bewust van het feit dat er in dit proces geen goede
en foute antwoorden zijn en geeft je alle ruimte om zelf te bepalen en ontdekken wat werkt en niet werkt. Haar communicatie is helder en gestructureerd.”

Christien

referentie_iris review iris plasmans_enmove

referentie_mindurbody_enmovecoaching

review coaching enmoveIris Plasmans - MindurBody

Download mijn gratis E-book met daarin de stappen die je zelf kunt zetten naar meer grip, rust en voldoening in je leven.