Groeiboostsessie_Harmke_coaching voor leidinggevenden

Groeiboost sessie

Je wilt inzicht in jezelf, maar een coachtraject is nog een brug te ver. Eerst zelf aan de slag, maar met wát en hoe precies? Daar help ik je bij.

Ja, dit wil ik!

Herken jij dit?

 • Je staat continu op ‘aan’ en hebt last van onrust

 • Je bent heel goed in wat je doet, maar de tijd vliegt aan je voorbij

 • Je krijgt regelmatig te horen: ‘Ben je nou weer/nog steeds aan het werk?’ of ‘Jij kunt alleen maar over werk praten’.

 • Je staat altijd klaar voor jouw team en anderen, maar tijd voor jezelf is ver te zoeken

 • Stiekem vraag je je wel eens af of je dit nog jaren wilt doen…

 • Je weet eigenlijk niet zo goed hoe je echt kunt ontspannen, dat lukt niet zo goed meer.

 • Je piekert ‘s avonds veel en kunt het werk moeilijk écht loslaten

 • Je weet dat er meer nodig is dan één sessie van 1,5 uur om dieperliggende patronen en (belemmerende) overtuigingen te doorbreken. Maar je wilt er eerst zelf mee aan de slag.

In het ongemak zit de groei

Wat kun je als resultaat verwachten?

 • Inzichten in jezelf, jouw patronen en gedrag

 • Je weet hoe je zelf meer rust kunt creëren

 • Je hebt de eerste stappen gezet richting een krachtige, sterke mindset en weet hoe je er zelf aan kunt werken

 • Je hebt concrete tools die je kunt inzetten om er écht te zijn als je niet aan het werk bent

Ja, ik weet genoeg!
Harmke_coaching_managers

Praktische informatie

 • De groeiboost sessie duurt 1,5 uur en vindt online plaats. Wel zo handig met jouw drukke schema.

 • Plan hier jouw sessie op het moment dat het jou het beste uitkomt.

 • De investering in jezelf is nu tijdelijk geen € 225,-, maar € 199,- excl. BTW (€ 240,79 incl BTW). Je rekent makkelijk en snel af met Ideal en ontvangt de factuur per mail.

 • Kies je er daarna voor om een coachtraject te starten? Dan wordt deze sessie in mindering gebracht, we hebben dan sessie 1 er namelijk al op zitten.

Ja, ik wil afrekenen

Ervaringen

Dit is wat anderen over me zeggen:

“Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en meer focus voor de toekomst. Ik was erg op zoek naar houvast en richting. De gesprekken met Harmke waren confronterend en inspirerend met humor en vertrouwen. Nu heb ik een betere kijk op mezelf en wat ik mee breng. Op zowel relationeel als carrière vlak heeft het me een enorme boost gegeven.”

Pepijn Többen

Harmke heeft een vriendelijk en tegelijkertijd professioneel en ondersteunend overkomen. Je voelt je direct op je gemak. De ervaring die zij zelf heeft in het leiderschap is merkbaar en werkt prettig. Als je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, vernieuwde inzichten in jezelf en in je manier van leiderschap, is het zeker een aanrader om bij Harmke aan te kloppen.

Josephine

“De coachsessies met Harmke waren leerzaam. Ik ben me bewuster geworden van mezelf en mijn gedrag. Dankzij de coaching ben ik tot inzichten gekomen die me vooruit hebben geholpen. Harmke luistert met volle aandacht en houdt je een spiegel voor.”

Francisco

“Het online coachingtraject met Harmke heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me op een rustige en professionele manier geholpen. Wat opvalt is haar geduld, ze neemt de tijd om je tot inzichten te laten komen zonder die voor je in te vullen. Ze is zich erg bewust van het feit dat er in dit proces geen goede
en foute antwoorden zijn en geeft je alle ruimte om zelf te bepalen en ontdekken wat werkt en niet werkt. Haar communicatie is helder en gestructureerd.”

Christien Jansen

referentie_iris review iris plasmans_enmove

referentie_mindurbody_enmovecoaching

review coaching enmoveIris Plasmans - MindurBody
enmove_coaching voor leidinggevenden

Ik ben Harmke Schutte en als gecertificeerd (leiderschaps) coach is het mijn missie met ENMOVE om leidinggevenden te helpen naar persoonlijke groei.

Na jarenlang gewerkt te hebben als marketing manager besefte ik steeds meer wat me echt dreef. Mensen in beweging brengen en laten groeien. Dát is waar ik energie van kreeg en krijg.

Ik wil managers helpen, omdat leidinggeven topsport is. Mensen onderschatten vaak dat er enorm veel bij komt kijken. Dan heb ik het nog niet eens over de verantwoordelijkheid. Managers zijn vaak keiharde werkers die hun teamleden voorop zetten. Ik wil ze helpen staande te blijven en op hun eigen manier leiding te gaan geven, zodat ze energie krijgen van hun werk en rust in hun kop. Eerst zelf groeien, dan hun teamleden.

harmke schutte_coaching enmove