Groeiboostsessie_Harmke_coaching voor leidinggevenden

Groeiboost sessie

Je wilt inzicht in jezelf, maar een coachtraject is nog een brug te ver. Eerst zelf aan de slag, maar met wát en hoe precies? Daar help ik je bij.

Ja, dit wil ik!

Herken jij dit?

 • Je hebt een leuke baan, een goed salaris en een mooi huis, maar toch heb je last van onrust

 • Je hebt moeite met ontspannen en voelt je altijd opgejaagd, het gevoel te moeten presteren

 • Je vraagt je af: Is dit het nou, haal ik wel alles uit het leven?

 • Er gaat door je heen: Wie ben ik nou eigenlijk echt?

 • Je weet niet wat je nou echt wilt in het leven

 • Je haalt weinig voldoening uit je werk. Het voelt alsof je niet meer op de juiste plek zit.

 • Je piekert veel en hebt moeite met echt ‘aanwezig’ zijn in een gesprek

 • Je weet niet meer wie je eigenlijk echt bent

 • Je schaamt je een beetje dat je dit gevoel van onvrede hebt, je mag toch niet klagen?

 • Je verlangt naar meer diepgang met anderen

In het ongemak zit de groei

Wat kun je als resultaat verwachten?

 • Inzichten in jezelf, jouw patronen en gedrag

 • Je weet hoe je zelf meer rust kunt creëren

 • Je hebt de eerste stappen gezet richting een krachtige, sterke mindset en weet hoe je er zelf aan kunt werken

 • Je hebt concrete tools die je kunt inzetten om er écht te zijn als je niet aan het werk bent

Ja, ik weet genoeg!
Harmke_lifecoach

Praktische informatie

 • De groeiboost sessie duurt 1,5 uur en vindt online plaats. Wel zo handig met jouw drukke schema.

 • Plan hier jouw sessie op het moment dat het jou het beste uitkomt.

 • De investering in jezelf is nu tijdelijk geen € 225,-, maar € 199,- excl. BTW (€ 240,79 incl BTW). Je rekent makkelijk en snel af met Ideal en ontvangt de factuur per mail.

 • Kies je er daarna voor om een coachtraject te starten? Dan wordt deze sessie in mindering gebracht, we hebben dan sessie 1 er namelijk al op zitten.

Ja, ik wil afrekenen

Ervaringen

“Afgelopen periode heb ik een coaching traject doorlopen bij Harmke. Ze wist een veilige, prettige en ontspannen situatie te creëren, waarbij ze zonder in de bekende standaard riedeltjes/methoden te vervallen (maar juist precies afgestemd om mijn behoefte) mij heel goed in beweging kreeg waarbij ze me zelf dingen liet ontdekken. Op die manier had/heeft de coaching veel impact en heb ik dingen geleerd die ik blijvend toe pas. Kortom een super mooie ervaring!!”

Paul van Staveren

“Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en meer focus voor de toekomst. Ik was erg op zoek naar houvast en richting. De gesprekken met Harmke waren confronterend en inspirerend met humor en vertrouwen. Nu heb ik een betere kijk op mezelf en wat ik mee breng. Op zowel relationeel als carrière vlak heeft het me een enorme boost gegeven.”

pepijn többenPepijn Többen

“Het online coachingtraject met Harmke heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me op een rustige en professionele manier geholpen. Wat opvalt is haar geduld, ze neemt de tijd om je tot inzichten te laten komen zonder die voor je in te vullen. Ze is zich erg bewust van het feit dat er in dit proces geen goede en foute antwoorden zijn en geeft je alle ruimte om zelf te bepalen en ontdekken wat werkt en niet werkt. Haar communicatie is helder en gestructureerd.”

Christien Jansen

Harmke heeft een vriendelijk en tegelijkertijd professioneel en ondersteunend overkomen. Je voelt je direct op je gemak. De ervaring die zij zelf heeft in het leiderschap is merkbaar en werkt prettig. Als je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, vernieuwde inzichten in jezelf en in je manier van leiderschap, is het zeker een aanrader om bij Harmke aan te kloppen.

Josephine

“De coachsessies met Harmke waren leerzaam. Ik ben me bewuster geworden van mezelf en mijn gedrag. Dankzij de coaching ben ik tot inzichten gekomen die me vooruit hebben geholpen. Harmke luistert met volle aandacht en houdt je een spiegel voor.”

Francisco
enmove_coaching voor vrouwen met onrust

Ik ben Harmke Schutte en als gecertificeerd Life- (& systemisch) Coach is het mijn missie om vrouwen te helpen naar voldoening, rust en geluk in hun leven. 

Een aantal jaar geleden had ik last van onrust, een bepaalde onvrede, het gevoel dat is iets miste, maar ik kon er de vinger niet opleggen. Terwijl ik het allemaal aardig goed voor elkaar had. Ik had een leuke baan als marketing manager, een prima salaris, alles wat mijn hartje begeerde. Achteraf gezien had ik toen ik begin 30 was een soort van midlife mindfuck, zoals ik het noem. 

Vanaf het moment dat ik mijn huis kocht, begon stap voor stap bij mij een transformatie. Ik stelde beter mijn grenzen, werkte niet meer avond na avond, kreeg meer rust in mijn kont, stond open voor onbekende vormen van persoonlijke ontwikkeling, verslond zelfhulpboeken en ontdekte waar ik van oplaadde. En dat niet alleen. Ik stelde me kwetsbaar op, ging vrijwilligerswerk doen en opende mezelf veel meer richting anderen. Gesprekken werden diepgaander en ik ontdekte wat er echt toe doet in het leven. Ik ging op ontdekkingstocht en kwam erachter waar ik energie van kreeg, mensen vooruit helpen op een coachende manier, vanuit mijn enthousiasme, rust, vertrouwen en een tikkeltje humor. Ik liet me vervolgens omscholen tot coach en begon voor mezelf. 

Nu help ik andere vrouwen (en ondertussen ook veel mannen) die tegen hetzelfde aanlopen. Ik help ze om liever te zijn voor zichzelf, te ontdekken wat ze echt nodig hebben en uiteindelijk hun leven te verrijken. Dat is het mooiste wat er is en hoop ik nog jaren te mogen doen. 

harmke schutte_coaching enmove