Maak kans op een gratis inspiratiesessie

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een inspiratiesessie van 45 minuten. Harmke_coaching_managers

Het is mijn missie om zoveel mogelijk harde werkers die het goed voor elkaar hebben en een drive om zichzelf te ontwikkelen te helpen naar een leven met meer rust en verbinding met zichzelf. 

Ik geloof namelijk dat je pas echt in balans kunt zijn als je in verbinding bent met jezelf en die rust in jezelf kunt ervaren.

Leren hoe je echt voor jezelf kunt zorgen. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Weg met die onrust!

Op naar rust in en verbinding met..

Jezelf.

Dat is thuiskomen.

Daar zit jouw kracht. De pure rust. Dan gaat het stromen
en is het leven zoveel mooier.

Daar help ik je graag bij!
Daarom selecteer ik 2 keer per maand een winnaar voor een gratis inspiratiesessie.

Wil je kans maken op deze gratis inspiratiesessie en van onvrede naar meer rust en voldoening in je leven? Vul dan de vragenlijst in via onderstaande knop. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie.

Ja ik wil kans maken!

Ervaringen

“Afgelopen periode heb ik een coaching traject doorlopen bij Harmke. Ze wist een veilige, prettige en ontspannen situatie te creëren, waarbij ze zonder in de bekende standaard riedeltjes/methoden te vervallen (maar juist precies afgestemd om mijn behoefte) mijn heel goed in beweging kreeg waar bij ze me zelf dingen liet ontdekken. Op die manier had/heeft de coaching veel impact en heb ik dingen geleerd die ik blijvend toe pas. Kortom een super mooie ervaring!!”

Paul van Staveren

“Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en meer focus voor de toekomst. Ik was erg op zoek naar houvast en richting. De gesprekken met Harmke waren confronterend en inspirerend met humor en vertrouwen. Nu heb ik een betere kijk op mezelf en wat ik mee breng. Op zowel relationeel als carrière vlak heeft het me een enorme boost gegeven.”

pepijn többenPepijn Többen

Harmke heeft een vriendelijk en tegelijkertijd professioneel en ondersteunend overkomen. Je voelt je direct op je gemak. De ervaring die zij zelf heeft in het leiderschap is merkbaar en werkt prettig. Als je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, vernieuwde inzichten in jezelf en in je manier van leiderschap, is het zeker een aanrader om bij Harmke aan te kloppen. 

Josephine

“De coachsessies met Harmke waren leerzaam. Ik ben me bewuster geworden van mezelf en mijn gedrag. Dankzij de coaching ben ik tot inzichten gekomen die me vooruit hebben geholpen. Harmke luistert met volle aandacht en houdt je een spiegel voor.”

Francisco

“Het online coachingtraject met Harmke heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me op een rustige en professionele manier geholpen. Wat opvalt is haar geduld, ze neemt de tijd om je tot inzichten te laten komen zonder die voor je in te vullen. Ze is zich erg bewust van het feit dat er in dit proces geen goede
en foute antwoorden zijn en geeft je alle ruimte om zelf te bepalen en ontdekken wat werkt en niet werkt. Haar communicatie is helder en gestructureerd.”

Christien
enmove_coaching voor vrouwen met onrust