Online training weg met die onrust

Pak de regie over je eigen leven

Je bent succesvol. Daar werk je ook hard voor. Maar ook al heb je het voor de buitenwereld goed voor elkaar, toch voel je een bepaalde ontevredenheid, een soort leegte, heb je last van onrust en mis je misschien zelfs een bepaalde voldoening. 

Ondertussen zien mensen jou als ‘de sterke’, sta je ondertussen continu op ‘aan’ en ben jij (onbewust) ook nog eens streng voor jezelf. Je moet namelijk veel van jezelf en mag niet zeuren.  

In deze online training ga jij aan de slag met 4 modules. Ik leer je hoe je kunt ontspannen, hoe je milder kunt zijn naar jezelf en wat jij kunt doen om weer op te laden.

Aan het einde van de training ken je jezelf beter, weet je beter waar je behoefte aan hebt en je weet hoe je meer in verbinding komt met jezelf. De basis om meer diepgang en voldoening in je leven te ervaren. En dat nu tijdelijk met een korting van 35% voor de prijs van € 55,- incl. BTW (ipv € 85,-) mét niet goed geld terug garantie

Yes, dit wil ik!
Harmke_lifecoach

Herken jij dit?

 • Je staat continu op ‘aan’ en gedachten blijven komen

 • Je doet veel op de automatische piloot

 • Je maakt al (steeds meer) tijd voor jezelf, maar daarmee verdwijnt de onrust niet

 • Je weet eigenlijk niet zo goed hoe je echt kunt ontspannen

 • Je vindt het moeilijk om je kwetsbaar op te stellen en te benoemen wat er in je omgaat

 • Je doet van alles aan persoonlijke ontwikkeling, maar die onrust blijft

“Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg”

Wat kun je als resultaat verwachten?

Aan het einde van de training weet jij:

 • hoe je tot rust komt

 • waar jij energie van krijgt

 • hoe je in verbinding komt met jezelf

 • wat je moet doen voor een goede balans

 • hoe je in verbinding komt met de ander

 • wat jou helpt om te ontspannen

 • waar jouw grenzen liggen

 • waar jij energie lekt

Ja, ik weet genoeg!
coaching voor mensen met onrust

Praktische informatie

 • Nu een tijdelijke korting van 35%. Je betaalt maar € 55,- incl. BTW i.p.v. € 85,- incl. BTW.

 • Eenvoudig te betalen via Ideal, zodat je direct van start kunt.

 • Je ontvangt 4 modules. Elke module bestaat uit 3 lessen met inzichten, audio’s en concrete oefeningen. 

 • Onbeperkt toegang tot de modules. Volg de online training in je eigen tijd, op het moment dat jou het beste uitkomt. De kans is namelijk groot dat je niet direct de tijd hebt om alle opdrachten uit te voeren.

 • Je gaat werken aan jezelf op verschillende gebieden: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ik geloof er namelijk in dat je dán de voldoening en diepgang vindt waar je naar verlangt. 

 • Niet goed, geld terug garantie

Ja, ik wil afrekenen
pepijn többen

Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en meer focus voor de toekomst. Ik was erg op zoek naar houvast en richting. De gesprekken met Harmke waren confronterend en inspirerend met humor en vertrouwen. Nu heb ik een betere kijk op mezelf en wat ik mee breng. Op zowel relationeel als carrière vlak heeft het me een enorme boost gegeven.

Pepijn Többen – projectmanager 

Corine de Haan_Harmke Schutte lifecoach

De openheid creëren voor een eerlijk gesprek en er met volle aandacht bij zijn. Als je het mij vraagt schuilt daarin Harmke haar kracht. In eerste instantie stond ik niet open voor coaching door haar, omdat we hechte vriendinnen zijn. Inmiddels ben ik daar volledig overheen gestapt. Simpelweg omdat Harmke een kei is in wat ze doet!

Voor mij is het de combinatie van haar oprechte aandacht, haar observaties en hoe ze die meteen met me deelt, haar gerichte vragen die me aan het denken zetten, en bovenal haar energie die aanstekelijk werkt. Na een gesprek met Harmke durf ik meer op mezelf te vertrouwen en actie te ondernemen. Juist ook de acties die spannend zijn en lef vergen.

Corine de Haan – HR KPN 

Afgelopen periode heb ik een coaching traject doorlopen bij Harmke. Ze wist een veilige, prettige en ontspannen situatie te creëren, waarbij ze zonder in de bekende standaard riedeltjes/methoden te vervallen (maar juist precies afgestemd om mijn behoefte) mijn heel goed in beweging kreeg waar bij ze me zelf dingen liet ontdekken. Op die manier had/heeft de coaching veel impact en heb ik dingen geleerd die ik blijvend toe pas. Kortom een super mooie ervaring!!

Paul van Staveren – manager 

Ik ben Harmke Gotjé-Schutte en als gecertificeerd life en systemisch coach is het mijn missie om mensen te helpen naar voldoening, rust en geluk in hun leven.

Een aantal jaar geleden had ik last van onrust, een bepaalde onvrede, het gevoel dat is iets miste, maar ik kon er de vinger niet opleggen. Terwijl ik het allemaal aardig goed voor elkaar had. Ik had een leuke baan als marketing manager, een prima salaris en (bijna) alles wat mijn hartje begeerde. Achteraf gezien had ik toen ik begin 30 was een soort van midlife mindfuck, zoals ik het noem.

Vanaf het moment dat ik mijn huis kocht, begon stap voor stap bij mij een transformatie. Ik stelde beter mijn grenzen, werkte niet meer avond na avond, kreeg meer rust in mijn kont, stond open voor onbekende vormen van persoonlijke ontwikkeling, verslond zelfhulpboeken en ontdekte waar ik van oplaadde. En dat niet alleen. Ik stelde me kwetsbaar op, ging vrijwilligerswerk doen en opende mezelf veel meer richting anderen. Gesprekken werden diepgaander en ik ontdekte wat er echt toe doet in het leven. Verbinding. Ik ging op ontdekkingstocht en kwam erachter waar ik energie van kreeg, mensen vooruit helpen middels coaching vanuit mijn enthousiasme, rust, vertrouwen en een tikkeltje humor. Ik volgde verschillende coach-opleidingen wat heeft geresulteerd in maatwerk coaching. Geen standaard riedeltjes, maar maatwerk. Heel intuïtief. Vanuit jarenlange persoonlijke ontwikkeling, ervaring en kennis.

Nu help ik anderen, beter voor zichzelf te zorgen, milder te zijn voor zichzelf en van denken en doen naar voelen en zijn te gaan. Want in deze maatschappij van altijd maar meer en hard werken is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Te ontdekken hoe je in balans komt en voor jezelf zorgt op metaal, emotioneel en spiritueel vlak. Vanuit jouw innerlijke rust te kunnen zijn wie je bent.

Ik help je de pure rust in jezelf te ervaren. Door te voelen en te zijn. Daar zit de groei. Daar is het thuiskomen.

– Het ongemak zit in de stilte –

harmke schutte_coaching enmove

Ervaringen

“Afgelopen periode heb ik een coaching traject doorlopen bij Harmke. Ze wist een veilige, prettige en ontspannen situatie te creëren, waarbij ze zonder in de bekende standaard riedeltjes/methoden te vervallen (maar juist precies afgestemd om mijn behoefte) mij heel goed in beweging kreeg waarbij ze me zelf dingen liet ontdekken. Op die manier had/heeft de coaching veel impact en heb ik dingen geleerd die ik blijvend toe pas. Kortom een super mooie ervaring!!”

Paul van Staveren

“Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en meer focus voor de toekomst. Ik was erg op zoek naar houvast en richting. De gesprekken met Harmke waren confronterend en inspirerend met humor en vertrouwen. Nu heb ik een betere kijk op mezelf en wat ik mee breng. Op zowel relationeel als carrière vlak heeft het me een enorme boost gegeven.”

pepijn többenPepijn Többen

“Het online coachingtraject met Harmke heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me op een rustige en professionele manier geholpen. Wat opvalt is haar geduld, ze neemt de tijd om je tot inzichten te laten komen zonder die voor je in te vullen. Ze is zich erg bewust van het feit dat er in dit proces geen goede en foute antwoorden zijn en geeft je alle ruimte om zelf te bepalen en ontdekken wat werkt en niet werkt. Haar communicatie is helder en gestructureerd.”

Christien Jansen

Harmke heeft een vriendelijk en tegelijkertijd professioneel en ondersteunend overkomen. Je voelt je direct op je gemak. De ervaring die zij zelf heeft in het leiderschap is merkbaar en werkt prettig. Als je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, vernieuwde inzichten in jezelf en in je manier van leiderschap, is het zeker een aanrader om bij Harmke aan te kloppen.

Josephine

“De coachsessies met Harmke waren leerzaam. Ik ben me bewuster geworden van mezelf en mijn gedrag. Dankzij de coaching ben ik tot inzichten gekomen die me vooruit hebben geholpen. Harmke luistert met volle aandacht en houdt je een spiegel voor.”

Fr