harmke schutte coaching_managers_enmove

Kom uit je hoofd

Je moet veel van jezelf en dan werk je ook nog vanuit huis. Hoe zorg je ervoor dat je teamleden gemotiveerd blijven? En beter nog, hoe zorg je ervoor dat je zélf gemotiveerd blijft? Zit je veel in je hoofd en heb je moeite met écht ontspannen en opladen? Je wilt meer rust, maar je weet niet goed hoe? Dan is deze online training iets voor jou.

Ja, dit wil ik!

Herken jij dit?

 • Je staat continu op ‘aan’ en gedachten blijven komen

 • Je krijgt regelmatig te horen dat je ‘alleen maar aan het werk bent’

 • Je maakt al (steeds meer) tijd voor jezelf, maar dat zorgt niet voor een écht leeg hoofd

 • Je weet eigenlijk niet zo goed hoe je echt kunt ontspannen

 • Je piekert ‘s avonds veel en kunt het werk moeilijk écht loslaten

“Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg”

Wat kun je als resultaat verwachten?

 • Je weet hoe je zelf meer rust kunt creëren

 • Je hebt concrete tools die je kunt inzetten om er écht te zijn en te kunnen genieten als je niet aan het werk bent

 • Je hebt de eerste stappen gezet richting een krachtige, sterke mindset en weet hoe je er zelf aan kunt werken

Ja, ik weet genoeg!
Harmke_lifecoach

Praktische informatie

 • De investering om uit je hoofd te komen is € 47,- excl. BTW. Eenvoudig te betalen via Ideal, zodat je direct van start kunt.

 • Je ontvangt 4 dagen lang, elke dag één module (werkboek). Hierin staat de opdracht voor die dag helder uitgelegd (inclusief tips), zodat je er meteen mee aan de slag kunt.

 • Onbeperkt toegang tot de modules (werkboeken). Volg de online training in je eigen tijd, op het moment dat jou het beste uitkomt. De kans is namelijk groot dat je niet direct de tijd hebt om alle opdrachten uit te voeren.

 • Extra audio-opnames die je kunnen ondersteunen in het uitvoeren van de opdrachten.

 • De eerste stappen naar meer rust. 

Ja, ik wil afrekenen

Een coachingstraject met Harmke is een bijzonder waardevolle ervaring. Harmke werkt intuïtief en heeft een scherp gevoel voor de kern van je vraag. Ze kiest voor iedere sessie een werkvorm die op dat moment het beste past, wat heel fijn is om echt de diepte in te gaan. Haar reflecties zijn eigenlijk altijd raak, en ik heb heel veel over mezelf geleerd. Ook steekt ze veel aandacht in opdrachten en feedback waar je later zelf mee aan de slag kunt, die echt voelen als een cadeau voor jezelf. Onze gesprekken brachten mij veel rust, nieuwe inzichten, en vooral ook veel nieuwe energie!

Janne

“Dankjewel voor de mooie inzichten die jij mij de afgelopen periode hebt gegeven. Je hebt mij de tools en het vertrouwen gegeven om in ‘het nu’ te kunnen komen en om mezelf verder te ontwikkelen tot de persoon die ik graag wil zijn. Dankjewel en wellicht tot ziens, want iets zegt me dat we elkaar nog een keer gaan treffen.”

Suzanne

De openheid creëren voor een eerlijk gesprek en er met volle aandacht bij zijn. Als je het mij vraagt schuilt daarin Harmke haar kracht. In eerste instantie stond ik niet open voor coaching. Inmiddels ben ik daar volledig overheen gestapt. Simpelweg omdat Harmke een kei is in wat ze doet!

Voor mij is het de combinatie van haar oprechte aandacht, haar observaties en hoe ze die meteen met me deelt, haar gerichte vragen die me aan het denken zetten, en bovenal haar energie die aanstekelijk werkt. Na een gesprek met Harmke durf ik meer op mezelf te vertrouwen en actie te ondernemen. Juist ook de acties die spannend zijn en lef vergen.

Corine
enmove_coaching voor vrouwen met onrust

Ik ben Harmke Schutte en als gecertificeerd (leiderschaps) coach is het mijn missie met ENMOVE om leidinggevenden te helpen naar persoonlijke groei.

Na jarenlang gewerkt te hebben als marketing manager besefte ik steeds meer wat me echt dreef. Mensen in beweging brengen en laten groeien. Dát is waar ik energie van kreeg en krijg.

Ik wil managers helpen, omdat leidinggeven topsport is. Mensen onderschatten vaak dat er enorm veel bij komt kijken. Dan heb ik het nog niet eens over de verantwoordelijkheid. Managers zijn vaak keiharde werkers die hun teamleden voorop zetten. Ik wil ze helpen staande te blijven en op hun eigen manier leiding te gaan geven, zodat ze energie krijgen van hun werk en rust in hun kop. Eerst zelf groeien, dan hun teamleden.

harmke schutte_coaching enmove