Harmke Gotjé-Schutte

Hoi, ik ben Harmke, intuïtief coach en spiritueel gids. Ik help sensitieve vrouwen met echt zorgen voor zichzelf. Zodat je minder ‘op aan’ staat, meer (innerlijke) rust ervaart en beter je grenzen stelt. Samen gaan we op ontdekking naar de diepere lagen in jezelf. Laat je verwonderen over de magie van energie en hoe deze vóór je werkt.

Summer Dive
Podcast op Spotify
Energetische healing

“Jouw audio’s zijn cadeautjes”

Locatie

Deze dag vindt plaats in ‘Het Atelier’ van de Roudonck te Esch. ‘De Roudonck’ is een geweldige locatie om tot bezinning te komen. We maken die dag gebruik van een mooie, rustige en apart gelegen ruimte en bijbehorend landgoed. Tijdens de pauze kun je binnen of buiten lunchen, samen aan tafel met anderen of even alleen door de grote ontdektuin struinen, met allerlei verrassende hoeken en plekken. Net waar jij op dat moment zin in hebt. Even ‘niets moeten’, alleen maar luisteren naar jezelf en ‘zijn’.

Kosten

  • Early bird tot 1 mei -> 250 euro incl. bonus energetische healing

  • 250 euro bij inschrijving na 1 mei 2024

  • Dit bedrag is inclusief btw, koffie/thee en , versnaperingen. 

  • Fijn als je zelf voor je lunch zorgt. Dan kun je precies meenemen wat en hoeveel jij lekker vindt.

Ik meld me aan

Ik ben Harmke Gotjé en als intuïtief coach en healer is het mijn missie met ENMOVE om mensen naar zichzelf te brengen, wie ze werkelijk zijn.

Als jij het goed voor elkaar hebt, maar onvrede en onrust ervaart en je kunt er de vinger niet opleggen. Als de vragen je bezighouden zoals: Wie ben ik nou echt? Waar word ik blij van? Hoe kan ik goed voor mezelf zorgen en mijn eigen grenzen beter stellen? Dan ga ik graag samen met jou op ontdekkingsreis naar wie jij echt bent. Ondertussen wordt er van alles aangeraakt. Je gaat je blinde vlekken ontdekken, (weer) voelen en ervaren, op je intuïtie vertrouwen en je komt erachter hoe jij het beste kunt ontladen en opladen.

harmke gotjé coaching enmove