Harmke Gotjé-Schutte

Intuïtief coach
Wie ben je nou eigenlijk echt? Waar krijg je energie van? Ik help je dat te ontdekken. Van continu in je hoofd naar zakken in je lijf, voelen en ervaren. Wie je bent, wat je wilt, waar je blij van wordt en hoe je dichtbij jezelf kunt blijven.

Gratis audio: de dag afsluiten en bij jezelf komen
Plan een matchcall voor 1:1 coaching
Podcast rust & bewustZijn

“Jouw audio’s zijn cadeautjes”

Een coachingstraject met Harmke is een bijzonder waardevolle ervaring. Harmke werkt intuïtief en heeft een scherp gevoel voor de kern van je vraag. Ze kiest voor iedere sessie een werkvorm die op dat moment het beste past, wat heel fijn is om echt de diepte in te gaan. Haar reflecties zijn eigenlijk altijd raak, en ik heb heel veel over mezelf geleerd. Ook steekt ze veel aandacht in opdrachten en feedback waar je later zelf mee aan de slag kunt, die echt voelen als een cadeau voor jezelf. Onze gesprekken brachten mij veel rust, nieuwe inzichten, en vooral ook veel nieuwe energie!

Janne

“Dankjewel voor de mooie inzichten die jij mij de afgelopen periode hebt gegeven. Je hebt mij de tools en het vertrouwen gegeven om in ‘het nu’ te kunnen komen en om mezelf verder te ontwikkelen tot de persoon die ik graag wil zijn. Dankjewel en wellicht tot ziens, want iets zegt me dat we elkaar nog een keer gaan treffen.”

Suzanne

De openheid creëren voor een eerlijk gesprek en er met volle aandacht bij zijn. Als je het mij vraagt schuilt daarin Harmke haar kracht. In eerste instantie stond ik niet open voor coaching. Inmiddels ben ik daar volledig overheen gestapt. Simpelweg omdat Harmke een kei is in wat ze doet!

Voor mij is het de combinatie van haar oprechte aandacht, haar observaties en hoe ze die meteen met me deelt, haar gerichte vragen die me aan het denken zetten, en bovenal haar energie die aanstekelijk werkt. Na een gesprek met Harmke durf ik meer op mezelf te vertrouwen en actie te ondernemen. Juist ook de acties die spannend zijn en lef vergen.

Corine
enmove_coaching voor vrouwen met onrust

Ik ben Harmke Gotjé en als intuïtief coach en healer is het mijn missie met ENMOVE om mensen naar zichzelf te brengen, wie ze werkelijk zijn.

Als jij het goed voor elkaar hebt, maar onvrede en onrust ervaart en je kunt er de vinger niet opleggen. Als de vragen je bezighouden zoals: Wie ben ik nou echt? Waar word ik blij van? Hoe kan ik goed voor mezelf zorgen en mijn eigen grenzen beter stellen? Dan ga ik graag samen met jou op ontdekkingsreis naar wie jij echt bent. Ondertussen wordt er van alles aangeraakt. Je gaat je blinde vlekken ontdekken, (weer) voelen en ervaren, op je intuïtie vertrouwen en je komt erachter hoe jij het beste kunt ontladen en opladen.

harmke gotjé coaching enmove