harmke gotjé coaching enmove
Groeiprogramma

Shift

Op ontdekkingstocht naar jezelf

Plan een matchcall

Meld je je aan vóór 11 januari? Dan ontvang je een fijne bonus om je innerlijk nog meer in beweging te zetten

Ga next level

Je bent al veel bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling. Je bent je bewuster geworden van jezelf en veel geleerd. Je hebt de smaak te pakken en wilt door. Je ervaart ups & downs en kunt juist hulp gebruiken bij het doén. Het analytische dat ken je wel en ben je goed in. Je hebt het juist nodig om te voelen en ervaren en uit je hoofd te gaan, minder te piekeren. Je weet dat het anders ‘moet’ en verlangt naar een shift, maar weet niet goed hoe. Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe dingen. Denk aan onderwerpen als :

* Hoe bescherm je jouw eigen energie?
* Hoe blijf je dichtbij jezelf?
* Hoe bewaak je je grenzen?
* Hoe kom je tot innerlijke rust?
* Hoe zorg je ervoor dat je jouw innerlijke stem hoort, op jouw intuitie kunt vertrouwen?
* Hoe word je je bewuster van jouw eigen energie?

Je bent gedreven om aan de slag te gaan en verlangt naar innerlijke rust. Maar hoe je die bereikt…? Dan ben je hier op het juiste punt en dat is niet voor niks. Omdat je naar je gevoel hebt geluisterd en de stap durft te zetten, hoe spannend die ook is.

Dit is iets voor jou als je:

 • open staat voor nieuwe dingen

 • de wil hebt om te groeien

 • nieuwsgierig bent naar intuïtie, energie en alles wat daarbij komt kijken

 • al best wel wat wéét, maar niet doet

 • verlangt naar groei, nieuwe dingen en je je daarvoor wilt openstellen

 • (verder) wilt ontdekken wie je echt bent

 • jaren niet naar je hart hebt geluisterd en hebt voldaan aan de verwachtingen van anderen

 • voelt je thuis in (één of meerdere van) de woorden: bewust, nieuwsgierig, coach, ondernemer, leidinggevende, sensitief, creatief.

Ja, ik weet genoeg. Plan een match call in.

“Jouw audio’s zijn cadeautjes”

Na dit programma

 • Vertrouw je veel meer op je intuïtie en je bent je bewuster van jezelf. Je piekert minder, zit veel minder ‘in je hoofd’, doet de dingen bewuster en leeft meer in het nu. Je ervaart meer innerlijke rust en balans. Je bent tot allerlei inzichten gekomen en hebt patronen doorbroken. Je hebt ontdekt waar je energie van krijgt en wat energie slurpt. Je bent er achter wat je wanneer nodig hebt en kunt beter je grenzen stellen.

  Je hebt allerlei tools die je in kunt zetten om in het nu te leven en dichtbij jezelf te blijven, zodat je in balans bent en blijft. En dat betekent niet dat je alleen maar ups hebt, nee.. de downs horen daar ook bij. Maar je kunt er beter mee omgaan, je durft het aan te kijken, hoe spannend dat ook kan zijn.

  Ik wil je juist leren hoe je innerlijke rust bereikt en hoe je dat zélf kunt doen, zonder mij. Ik neem je mee op ontdekkingstocht waarin jij jezelf leert kennen. Denk aan diversiteit, want als er iets is wat mij kenmerkt is het dat en ik doe het allemaal op intuïtie. Geen standaard programma en ‘zoals het hoort’.

Wat houdt het groeiprogramma in?

 • Ik Harmke, ben jouw aanmoedigende wind in de rug. Ik geef op de top van mijn kunnen. Dat mag je verwachten.

 • 3 coachsessies 1:1 à 1 uur live/online: incl. vragenlijst die je invult ter voorbereiding

 • Meditaties, visualisaties en oefeningen die je thuis kunt doen voor innerlijke rust.

 • 3 online masterclasses à 1 uur. Elke maand 1 masterclass met een specifiek thema. Kun je er op dat tijdstip online niet bij zijn? Dan ontvang je de replay.

 • 1 afsluitende livedag in de laatste maand. Een magische dag waarop je nog meer inzichten krijgt. Hiervoor wordt op de dag van de aftrap een datumprikker rondgestuurd.

Dit is de eerste versie van dit programma in deze vorm*. Daarom is de investering nu eenmalig €1111,- incl. BTW.  Je mag het ook in 2 termijnen van € 555,55 betalen. Er is plek voor 6 personen.

Wist je dat sommige werkgevers willen betalen voor dit groeiprogramma? Vaak hebben bedrijven een eigen budget of een potje voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt dit met je werkgever bespreken.

Let op: er is beperkt plaats. Voor deze eenmalige korting wordt jouw feedback erg op prijs gesteld, om het groeiprogramma nog waardevoller te maken.

Ja, ik plan een matchcall

Een coachingstraject met Harmke is een bijzonder waardevolle ervaring. Harmke werkt intuïtief en heeft een scherp gevoel voor de kern van je vraag. Ze kiest voor iedere sessie een werkvorm die op dat moment het beste past, wat heel fijn is om echt de diepte in te gaan. Haar reflecties zijn eigenlijk altijd raak, en ik heb heel veel over mezelf geleerd. Ook steekt ze veel aandacht in opdrachten en feedback waar je later zelf mee aan de slag kunt, die echt voelen als een cadeau voor jezelf. Onze gesprekken brachten mij veel rust, nieuwe inzichten, en vooral ook veel nieuwe energie!

Janne

“Dankjewel voor de mooie inzichten die jij mij de afgelopen periode hebt gegeven. Je hebt mij de tools en het vertrouwen gegeven om in ‘het nu’ te kunnen komen en om mezelf verder te ontwikkelen tot de persoon die ik graag wil zijn. Dankjewel en wellicht tot ziens, want iets zegt me dat we elkaar nog een keer gaan treffen.”

Suzanne

De openheid creëren voor een eerlijk gesprek en er met volle aandacht bij zijn. Als je het mij vraagt schuilt daarin Harmke haar kracht. In eerste instantie stond ik niet open voor coaching. Inmiddels ben ik daar volledig overheen gestapt. Simpelweg omdat Harmke een kei is in wat ze doet!

Voor mij is het de combinatie van haar oprechte aandacht, haar observaties en hoe ze die meteen met me deelt, haar gerichte vragen die me aan het denken zetten, en bovenal haar energie die aanstekelijk werkt. Na een gesprek met Harmke durf ik meer op mezelf te vertrouwen en actie te ondernemen. Juist ook de acties die spannend zijn en lef vergen.

Corine
enmove_coaching voor vrouwen met onrust

Veelgestelde vragen

 • Wanneer start het groeiprogramma? 

  We starten op donderdag 1 februari. Denk je dat dit groeiprogramma iets voor jou is? Plan dan een matchcall in.

 • Wanneer vinden de 1:1 coachsessies plaats? 

  Deze sessies kun je zelf inplannen. Je hebt 3 sessies. Aan te raden is om elke maand een coachsessie te doen.

 • Hoe worden de sessies ingepland? 

  Je ontvangt van mij een link waar je ze zelf in kunt plannen.

 • Hoe vinden de sessies plaats?

  Deze vinden online plaats via Zoom. Daarvoor ontvang je een uitnodiging. Mocht je voorkeur hebben om de 1:1 sessies fysiek te doen, is dit ook een optie. Dan ben je van harte welkom in mijn coachpraktijk in Boven-Leeuwen (Gelderland, 20 min. van Nijmegen).

 • Hoe lang duurt dit programma?

  Het groeiprogramma duurt in totaal 3 maanden.

 • Wanneer zijn de masterclasses?

  De online masterclasses vinden elke maand plaats met elke keer een ander thema.

 • Wat zijn de kosten voor dit programma?

  De investering voor het groeiprogramma bedraagt nu tijdelijk €1111,- incl. BTW. Je mag het ook in 2 termijnen van € 555,22  excl. BTW betalen. Je betaalt dan niks extra’s. Voor de snelle beslissers. Ik waardeer het enorm als je jouw intuïtie volgt dat dit voor jou de volgende stap is. Dit beloon ik ook graag. Dus meld je je aan vóór 11 januari, dan ontvang je een waardevolle bonus.

 • Wordt het groeiprogramma door mijn werkgever vergoed?

  Dat kan zeker. Vaak hebben werkgevers budget gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingskosten. Als jij aan jouw ontwikkeling werkt, plukt jouw werkgever daar natuurlijk ook de vruchten van. Voor jouw werkgever is sowieso de BTW aftrekbaar. Check eens bij je leidinggevende of jouw werkgever (een deel van) de kosten voor het groeiprogramma wil vergoeden.

 • Wanneer ontvang ik de factuur?

  Je ontvangt de factuur bij aanvang van het traject. Mocht je in termijnen willen betalen, ontvang je de eerste factuur na aankoop van het programma. De overige ontvang je halverwege.

 • Voor wie is dit groeiprogramma? 

  Voor mensen die een shift willen maken. Jij bent nieuwsgierig, staat open voor nieuwe dingen en bent bereid om aan jezelf te werken. Je hebt al aardig wat gedaan op gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar je voelt dat er meer in je zit en er nog meer te ontdekken is. Denk ook aan intuïtieve ontwikkeling en energiewerk.

 • Ben ik ook welkom als ik nog niet zoveel aan persoonlijke ontwikkeling heb gedaan? 

  Heb je interesse in dit programma, maar voldoe je niet helemaal aan het geschetste profiel? Dan plannen we eerst een matchcall in, zodat we zeker weten of het programma de volgende stap is voor jou en of je voldoet aan de punten die ik zo belangrijk vind bij de deelnemers. Ik ben vrij kritisch wie ik toelaat en ben ook heel eerlijk of ik denk dat jij er voldoende uit gaat halen of niet.

 • Kan ik als particulier kosten van dit groeiprogramma opnemen bij de belastingaangifte?

  Ja, dit kan een mogelijk zijn, áls je aan alle criteria voldoet. Dat kan onder de noemer ‘studiekosten’. Hiervoor moet er wel sprake zijn van een leertraject ter bevordering van je kennis en vaardigheden die je in kunt zetten in je werk. Er is sprake van een drempelbedrag van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de belastingdienst of jij er voor in aanmerking komt.

 • Kan ik als ZZP’er/ondernemer kosten terugvragen? 

  Jazeker. Je kunt standaard de BTW terugvragen en het opvoeren als bedrijfskosten. Voor meer informatie check de Belastingdienst.

Ja, ik weet genoeg. Plan een matchcall in.

Ik ben Harmke Gotjé en als intuïtief coach en healer is het mijn missie met ENMOVE om mensen naar zichzelf te brengen, naar wie ze werkelijk zijn.

Als jij het gevoel hebt dat je een shift wilt maken en dichterbij jezelf wilt komen. Dan ga ik graag samen met jou patronen doorbreken. Je gaat je blinde vlekken ontdekken, weer op je intuïtie vertrouwen en je komt erachter hoe jij het beste kunt ontladen