harmke schutte coaching_managers_enmove
Groeiprogramma

Groeiprogramma

Word de leidinggevende die je zelf zou willen hebben. Voor diegenen die écht next level willen gaan.

Plan een match call in

Ga next level

Je bent als leidinggevende al veel bezig met persoonlijke ontwikkeling, zit in een proces van groei en bent je bewuster geworden van jezelf, jouw gedrag en patronen. Je hebt de smaak te pakken en wilt door. Je ervaart ups & downs en kunt juist hulp gebruiken bij het scherp houden van jezelf. Je wilt zo graag next level, maar weet niet hoe. Je staat open voor nieuwe manieren voor een sterke mindset en bent gedreven om zelf aan de slag te gaan voor meer voldoening en rust, maar kunt hier ondersteuning, tools en motivatie bij gebruiken.

Heb jij het gevoel dat…

 • je al veel dingen goed doet, maar er meer in zit?

 • je steeds vaker tegen een plafond aanloopt van andere meningen en visies

 • er vast manieren zijn om voldoening uit je werk te halen

 • stiekem vraag je je wel eens af of je dit nog jaren wilt doen…

 • er meer uit het leven te halen moet zijn.

Ja, ik weet genoeg. Plan een match call in.
Harmke_lifecoach

Ben jij op zoek naar…

Maak de vertaalslag van bewustzijn van jezelf naar waarmaken en vasthouden. Voor meer voldoening en rust in je leven. 

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een goede leidinggevende te zijn én een fijn leven te leiden. Je moet alleen weten hoe.

Het lijkt nu misschien lastig, je hebt al veel geleerd de laatste tijd, bent persoonlijk gegroeid en bent je bewust geworden van jezelf, van jouw gedrag en overtuigingen. Maar nu heb je de smaak te pakken en wil je door. Je merkt dat je ups en downs hebt en het niet altijd even makkelijk is. Je voelt dat je in een proces zit en hulp kunt gebruiken om next level te groeien. Daarom bied ik je dit groeiprogramma aan. Speciaal voor managers, leidinggevenden, teamleiders of afdelingshoofden. Om jou te helpen er nóg meer uit te halen, want jij voelt dat er meer in zit. Met plezier werken, met een gemotiveerd team, samen kwaliteit leveren. Minder stress. Rust in je kop. Genieten en met aandacht bij je familie en vrienden zijn, als je niét aan het werk bent, want waar draait het nou om in het leven?

Leidinggeven begint met een positieve mindset

Na het groeiprogramma

 • Ben jij de manager die je zelf zou willen hebben. Er is een wereld voor je open gegaan. Je hebt een frisse blik en een andere kijk op wat er allemaal mogelijk is. Je hebt coachende vaardigheden, weet hoe je jouw team kunt motiveren en weet hoe je zelf staande blijft in jouw veeleisende functie. Je hebt plezier in je werk, rust in je kop, grip op je team en een gevoel van voldoening, werk én privé.

Persoonlijke
&
professionele groei

Je bent gegroeid. Persoonlijk & professioneel. Als manager en bovenal als persoon.

Plezier in je werk
&
lekker in je vel

Je hebt minder stress, leeft meer in het nu en bent thuis meer écht aanwezig & geniet.

Regie in je leven
&
grip op je team

Je weet wat je wilt, toont lef en doet het op de manier die bij jou past.

Wat houdt het groeiprogramma in?

 • Persoonlijke begeleiding van Harmke, gecertificeerd Coach en voormalig marketing manager.

 • 3 coachsessies 1-op-1 à 1 uur

 • Modules op het gebied van persoonlijk leiderschap, mindset en coaching. In je eigen tijd te volgen.

 • 3 masterclasses à 1 uur

 • Besloten Facebookgroep met gelijkgestemde leidinggevenden. Hier ga ik elke maandag live voor wekelijkse inspiratie en beantwoord ik je vragen.
  Op vrijdag vieren we onze successen samen.

De investering voor het groeiprogramma bedraagt nu tijdelijk €1499,- excl. BTW (€ 1813,79 inclusief BTW) i.p.v. €1997,- (excl. BTW). Je mag het ook in 3 termijnen van € 749,50 excl. BTW betalen.
Wist je dat sommige werkgevers willen betalen voor dit groeiprogramma? Vaak hebben leidinggevenden een eigen budget of een potje voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt dit met je werkgever bespreken.

Let op: beperkt plaats voor deze eenmalige trial. Voor deze eenmalige korting wordt jouw feedback erg op prijs gesteld, om het groeiprogramma nog waardevoller te maken.

Ja, ik wil een match call met Harmke

Ervaringen

“Dankjewel voor de mooie inzichten die jij mij de afgelopen periode hebt gegeven. Je hebt mij de tools en het vertrouwen gegeven om in ‘het nu’ te kunnen komen en om mezelf verder te ontwikkelen tot de persoon die ik graag wil zijn. Dankjewel!”

Suzanne Henzen

“Het online coachingtraject met Harmke heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me op een rustige en professionele manier geholpen. Wat opvalt is haar geduld, ze neemt de tijd om je tot inzichten te laten komen zonder die voor je in te vullen. Ze is zich erg bewust van het feit dat er in dit proces geen goede en foute antwoorden zijn en geeft je alle ruimte om zelf te bepalen en ontdekken wat werkt en niet werkt. Haar communicatie is helder en gestructureerd.”

Christien Jansen

Harmke heeft een vriendelijk en tegelijkertijd professioneel en ondersteunend overkomen. Je voelt je direct op je gemak. De ervaring die zij zelf heeft in het leiderschap is merkbaar en werkt prettig. Als je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, vernieuwde inzichten in jezelf en in je manier van leiderschap, is het zeker een aanrader om bij Harmke aan te kloppen.

Josephine

“De coachsessies met Harmke waren leerzaam. Ik ben me bewuster geworden van mezelf en mijn gedrag. Dankzij de coaching ben ik tot inzichten gekomen die me vooruit hebben geholpen. Harmke luistert met volle aandacht en houdt je een spiegel voor.”

Francisco
enmove_coaching voor vrouwen met onrust

Veelgestelde vragen

 • Wanneer start het groeiprogramma? 

  Momenteel is er een wachtlijst. Denk je dat het Groeiprogramma iets voor jou is? Vul dan het contactformulier in. Je wordt dan toegevoegd aan de wachtlijst en ontvangt een mail zodra de deuren opengaan.

 • Wanneer vinden de 1-op-1 coachsessies plaats? 

  Deze sessies kun je zelf inplannen. Je hebt 3 sessies. Aan te raden is om elke maand een coachsessie te doen.

 • Hoe worden de sessies ingepland? 

  Je ontvangt van mij een link waar je ze zelf in kunt plannen.

 • Hoe vinden de sessies plaats?

  Deze vinden online plaats via Zoom. Daarvoor ontvang je een uitnodiging.

 • Hoe lang duurt het groeiprogramma?

  Het groeiprogramma duurt in totaal 3 maanden.