Boeken en tools

Een greep uit mijn favoriete boeken, apps en tools

De kracht van het nu – Eckart Tolle
Het eerste boek dat ik las over leven in het nu. Hier heb ik zoveel aan gehad, een favoriet!

De jongen, de mol, de vos en het paard – Mackesy
Mijn absolute favoriet! Een boek met mooie illustraties en kleine verhaaltjes die gaan over de zin van het leven, over goed genoeg zijn en vriendschap. Ik heb het cadeau gekregen en gegeven, bijzonder cadeau.

De reis van Grote Panda & Kleine Draak
Net zo’n bijzonder boek met mooie illustraties en levenslessen. Een boek die je er regelmatig bij pakt om je te laten inspireren.

De kracht van onverdeelde aandacht – Dandapani
Fijn boek over focus, aandacht en bewustzijn. Het heeft mij een aantal inzichten opgeleverd, waaronder de link tussen focus en wilskracht. Als je snel bent afgeleid of je veel laat leiden door je telefoon, omgeving of iets anders, een aanrader om te lezen en mee aan de slag te gaan.

House of Deeprelax Yoga Nidra
Een app die ik al een paar jaar gebruik. Heerlijke yoga nidra’s (soort visualisaties waarbij je heerlijk kunt ontspannen of luisteren zodat je daarna in slaap valt). Naast yoga nidra staan er ook fijne meditaties in, boosttalks, ademhalingsoefeningen en andere opnames die je kunnen helpen beter te ontspannen. Aanrader! En als je de eerste keren snel in slaap valt, dat geeft helemaal niks 😉

“Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg”