Waarom lukte het mij niet om op te laden? Het antwoord bleek extreem simpel.

Ik vergat een belangrijke stap. Eerst ontladen. Me ontdoen van alle prikkels van de hele dag.

Nu kan ik opladen, omdat ik eerst ontlaad. Ik zorg bijvoorbeeld eerst dat ik alle energie die niet van mij is of wat al geweest is, loslaat. Ik ga met mijn aandacht naar het nu en naar mezelf, keer naar binnen en kom zo weer tot mezelf. Of ik maak simpelweg een wandeling, lekker met mijn hoofd in de buitenlucht, in de natuur, wat ook grondend werkt.

Om vervolgens iets te doen waar ik blij van word, energie van krijg en waar ik van oplaad. Als de zon schijnt, lekker even de zon in en letterlijk opladen of tijd doorbrengen met mijn gezin of creatief aan de slag of… Het maakt niet uit wat je doet, als je er maar blij van wordt, als het je maar energie geeft. Dansen, zingen, schilderen, pianospelen, zwemmen, schrijven. Enjoy! En vergeet niet eerst te ontladen 😉

Hoe ontlaad jij?

Weet jij niet goed hoe je dat kunt aanpakken? Waar je moet beginnen en wil je erachter komen hoe jij kunt opladen? Vraag dan een gratis inspiratiesessie aan.

Ja, ik wil een gratis inspiratiesessie
Published On: december 14th, 2023 / By /