Op dit moment geniet ik van mijn zwangerschapsverlof

Wil jij als eerste weten wanneer ik weer aan de slag ga om kennis te maken? Of om gelijk aan de slag te gaan met het 1-op-1 traject?
Schrijf je dan in op de wachtlijst en ik neem contact met je op. De verwachting is dat ik mijn werk per april 2022 weer oppak.

coaching_harmke
enmove_coaching voor vrouwen met onrust

Een plek op deze wachtlijst is geheel vrijblijvend. Wel heb je voorrang op de mensen die zich pas na mijn verlof aanmelden voor een 1-op-1 coachtraject.

Wil je ondertussen alvast zelf aan de slag en de eerste stappen zetten naar meer rust en voldoening? Dan heb ik een leuke aanbieding voor je.

Mijn online training van Mindfuck naar Mindful is nu tijdelijk te volgen met een korting van 35%. Je betaalt geen € 85,- maar € 55,- incl. BTW mét niet goed geld terug garantie.

Meer informatie online training
pepijn többen

Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en meer focus voor de toekomst. Ik was erg op zoek naar houvast en richting. De gesprekken met Harmke waren confronterend en inspirerend met humor en vertrouwen. Nu heb ik een betere kijk op mezelf en wat ik mee breng. Op zowel relationeel als carrière vlak heeft het me een enorme boost gegeven.

Pepijn Többen – projectmanager 

Corine de Haan_Harmke Schutte lifecoach

De openheid creëren voor een eerlijk gesprek en er met volle aandacht bij zijn. Als je het mij vraagt schuilt daarin Harmke haar kracht. In eerste instantie stond ik niet open voor coaching door haar, omdat we hechte vriendinnen zijn. Inmiddels ben ik daar volledig overheen gestapt. Simpelweg omdat Harmke een kei is in wat ze doet!

Voor mij is het de combinatie van haar oprechte aandacht, haar observaties en hoe ze die meteen met me deelt, haar gerichte vragen die me aan het denken zetten, en bovenal haar energie die aanstekelijk werkt. Na een gesprek met Harmke durf ik meer op mezelf te vertrouwen en actie te ondernemen. Juist ook de acties die spannend zijn en lef vergen.

Corine de Haan – HR KPN 

Afgelopen periode heb ik een coaching traject doorlopen bij Harmke. Ze wist een veilige, prettige en ontspannen situatie te creëren, waarbij ze zonder in de bekende standaard riedeltjes/methoden te vervallen (maar juist precies afgestemd om mijn behoefte) mijn heel goed in beweging kreeg waar bij ze me zelf dingen liet ontdekken. Op die manier had/heeft de coaching veel impact en heb ik dingen geleerd die ik blijvend toe pas. Kortom een super mooie ervaring!!

Paul van Staveren – manager 

Ik ben Harmke Schutte en als gecertificeerd life coach is het mijn missie om vrouwen te helpen naar voldoening, rust en geluk in hun leven.

Een aantal jaar geleden had ik last van onrust, een bepaalde onvrede, het gevoel dat is iets miste, maar ik kon er de vinger niet opleggen. Terwijl ik het allemaal aardig goed voor elkaar had. Ik had een leuke baan als marketing manager, een prima salaris en bijna alles wat mijn hartje begeerde. Achteraf gezien had ik toen ik begin 30 was een soort van midlife mindfuck, zoals ik het noem.

Vanaf het moment dat ik mijn huis kocht, begon stap voor stap bij mij een transformatie. Ik stelde beter mijn grenzen, werkte niet meer avond na avond, kreeg meer rust in mijn kont, stond open voor onbekende vormen van persoonlijke ontwikkeling, verslond zelfhulpboeken en ontdekte waar ik van oplaadde. En dat niet alleen. Ik stelde me kwetsbaar op, ging vrijwilligerswerk doen en opende mezelf veel meer richting anderen. Gesprekken werden diepgaander en ik ontdekte wat er echt toe doet in het leven. Ik ging op ontdekkingstocht en kwam erachter waar ik energie van kreeg, mensen vooruit helpen op een coachende manier, vanuit mijn enthousiasme, rust, vertrouwen en een tikkeltje humor. Ik liet me vervolgens omscholen tot coach en begon voor mezelf.

Nu help ik andere vrouwen (en ondertussen ook veel mannen) die tegen hetzelfde aanlopen. Ik help ze om liever te zijn voor zichzelf, te ontdekken wat ze echt nodig hebben en uiteindelijk hun leven te verrijken. Dat is het mooiste wat er is en hoop ik nog jaren te mogen doen.

harmke schutte_coaching enmove

Locatie

Deze dag vindt plaats in ‘Het Atelier’ van de Roudonck te Esch. ‘De Roudonck’ is een geweldige locatie om tot bezinning te komen. We maken die dag gebruik van een mooie, rustige en apart gelegen ruimte en bijbehorend landgoed. Tijdens de pauze kun je binnen of buiten lunchen, samen aan tafel met anderen of even alleen door de grote ontdektuin struinen, met allerlei verrassende hoeken en plekken. Net waar jij op dat moment zin in hebt. Even ‘niets moeten’, alleen maar luisteren naar jezelf en ‘zijn’.

Kosten

  • Early bird tot 1 mei -> 250 euro incl. bonus energetische healing

  • 250 euro bij inschrijving na 1 mei 2024

  • Dit bedrag is inclusief btw, koffie/thee en , versnaperingen. 

  • Fijn als je zelf voor je lunch zorgt. Dan kun je precies meenemen wat en hoeveel jij lekker vindt.

Ik meld me aan