Summer dive

Lieve, sensitieve vrouw die continu op ‘aan’ staat met de wil om te veranderen. Deze summer dive is voor jou.

Aan de ene kant ben je toe aan de vakantie die voor de deur staat, aan de andere kant zie je er tegenop, omdat er nog zoveel moet gebeuren. Je luistert maar voor de helft wat je partner of je kinderen te vertellen hebben, omdat jij in gedachten bezig bent met de to do’s die voor de vakantie allemaal afgerond moeten zijn. Je baalt dat je daardoor een kort lontje hebt, dat je continu op ‘aan’ staat en het best wel even duurt voordat je echt kunt ontspannen als je op vakantie bent. Herken je dit…?

 • “Als al mijn to-do’s afgevinkt zijn, kan ik echt genieten van de vakantie.”
 • “Na de vakantie heb ik meer rust en kan ik weer goed mijn grenzen stellen en neem ik meer me-time.”
 • “Als de vakantie erop zit, ga ik écht aan de slag om te veranderen, vaker nee zeggen tegen collega’s en familie en meer me-time.”

Maar jij weet ook, dat is niet de oplossing. Slik… Pff ja, hoezeer jij je altijd voorneemt om dat vakantiegevoel vast te houden, het lukt niet. Hoeveel voornemens jij ook neemt om echt meer rustmomenten te pakken voor jezelf in de vakantie, je gezin gaat voor en je weet niet hoe je tijd voor jezelf kunt inplannen. En misschien heb je juist eindelijk een ritme gevonden voor jezelf waarin je beter voor jezelf zorgt, ga je vervolgens op vakantie, heb je dat ritme en die tijd voor jezelf helemaal niet meer?!

Jij hebt iets nodig, iets fundamenteels, zodat je ‘uit je hoofd komt’, meer rust ervaart en echt kunt genieten van je vakantie! Daar ga ik je bij helpen in deze Summer Dive. Of je nou op vakantie bent/gaat of niet.

Relaxed de zomer door, zonder stress. Met rust in je hoofd.
Gebruik deze zomer voor jouw transformatie.

Summer Dive, relaxed de zomer door, zonder stress, met rust in je hoofd.
Ja, dit wil ik

Een stevig fundament voor de rest van het jaar

 • Hoe klinkt dit?

Stel je eens voor. Het is half september. Collega’s komen terug van vakantie, lekker bruin gekleurd en een drive om ‘dat vakantiegevoel’ vast te houden. Jij loopt binnen, je voelt je vol energie, hebt er zin in, een frisse start na de zomer! Je bent ontspannen en aanwezig. Je geeft duidelijk je grenzen aan, je voelt wat je wanneer nodig hebt. Je maakt een wandelingetje in de pauze, alleen, in stilte om even bij jezelf in te checken hoe het met je gaat.

Je collega komt later naar je toe en vraagt: “Waar ben jij geweest? Je bent zo relaxed. Daar wil ik ook naartoe!” Omdat je zo’n fijne energie om je heen hebt, rust uitstraalt en gegroeid bent. Geen ‘ik wil dit vakantiegevoel vasthouden’, maar een stevig fundament om voor jezelf te zorgen. De rest van het jaar. Dat geeft rust en balans.

coaching voor sensitieve, spirituele vrouwen

Een coachingstraject met Harmke is een bijzonder waardevolle ervaring. Harmke werkt intuïtief en heeft een scherp gevoel voor de kern van je vraag. Ze kiest voor iedere sessie een werkvorm die op dat moment het beste past, wat heel fijn is om echt de diepte in te gaan. Haar reflecties zijn eigenlijk altijd raak, en ik heb heel veel over mezelf geleerd. Ook steekt ze veel aandacht in opdrachten en feedback waar je later zelf mee aan de slag kunt, die echt voelen als een cadeau voor jezelf. Onze gesprekken brachten mij veel rust, nieuwe inzichten, en vooral ook veel nieuwe energie!

Janne

harmke gotjé coaching enmove
 • Je leert grenzen stellen en NEE zeggen als je collega’s je vragen ‘nog snel even’ iets voor ze te doen.

 • Je leert (weer) voelen hoe het nou eigenlijk echt met je gaat

 • Je weet wat je lichaam nodig heeft, omdat je er naar kunt luisteren. Je was bijvoorbeeld van plan na het werk te gaan hardlopen, maar na een rustmoment voel je dat je beter een fijne wandeling kunt maken.

 • Je krijgt allerlei concrete tools en oefeningen die je altijd en overal kunt toepassen, dus ook op vakantie 🙂

 • Je kunt echt genieten van de dingen waar je blij van wordt, omdat je niet in gedachten bezig bent met alle to do’s

 • Je luistert met volle aandacht als je partner aan het vertellen is ipv in gedachten verzonken te zijn.

 • Je leert voelen wat je nodig hebt, als je na een drukke werkdag thuiskomt en je eerste neiging is op de bank ploffen

 • Als je al langer aan innerlijk werkt doet, is dit programma een hele mooie reminder dat je voor jezelf hebt te zorgen. Het houdt je scherp, brengt je inzichten en zorgt dat je in deze drukke vakantieperiode blijft werken aan jezelf en die rust ervaart.

Zonder stress op vakantie en in ontspanning echt kunnen genieten 

Wat kun je verwachten?

Ja, ik doe mee

“Jouw meditaties zijn cadeautjes”

Wat gaan we doen?

Je hoeft het niet alleen te doen.
1:1 coaching, thuis oefenen & de kracht van de groep

 • van 15 juli t/m 15 september gaan we samen, in een kleine groep, aan de slag

 • 2 x een 1:1 coachsessie van 1 uur (via Zoom)

 • toegang tot een online omgeving met meditaties, visualisaties en oefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt.

 • elke maandag een booster van de week (filmpje met thema/inzicht voor de week), zodat je jouw week fijn start.

 • Ik ben je SOS in je broekzak. Zodra je even vastloopt, ben ik er voor je.

 • De investering in jezelf is € 1000,- excl. BTW. Nu met 30% korting, voor € 700,- excl. BTW.

Yes, I’m in

Vind je het fijn om eerst kennis te maken? Dan plannen we een gesprek in (via Zoom) en kijken we samen of de Summer Dive bij jou past. Plan hier je afspraak.

harmke_enmove coaching

Dankjewel voor de mooie inzichten die jij mij de afgelopen periode hebt gegeven. Je hebt mij de tools en het vertrouwen gegeven om in ‘het nu’ te kunnen komen en om mezelf verder te ontwikkelen tot de persoon die ik graag wil zijn. Dankjewel!

Suzanne 

Ik ben Harmke Gotjé, intuïtief coach, spiritueel gids en jouw aanmoedigende wind.

Mijn grootste hobby is persoonlijke/intuïtieve en spirituele ontwikkeling. Zonder kan ik niet! Dat heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat ik op allerlei verschillende manieren nieuwe lagen heb afgepeld en steeds weer verder de diepte ben ingegaan. Denk aan energetische healing en reading.

Ik gids je graag naar jouw essentie, naar wie jij echt bent, diep van binnen. Ontdek nieuwe lagen, voel en ervaar wat mijn favoriete (energetische) tools voor en met je doen. Verbind je met jouw intuïtie en innerlijke wijsheid. Verwonder je hoe energie vóór je werkt, hoe luchtig en léuk het kan zijn!

Ik coach heel intuïtief. Geen standaard riedeltjes, maatwerk. Mijn kracht is een combi van intuïtie, rust, positiviteit en een vleugje humor. Ik houd je een liefdevolle, confronterende spiegel voor, voel met je mee en leg de vinger op de zere plek/jouw blinde vlekken. Ik zie zoveel sensitieve vrouwen die alsmaar doorgaan, streng zijn voor zichzelf, continu op ‘aan’ staan, de lat hoog leggen en aan het einde van de dag niet begrijpen waarom ze zo ‘leeg’ zijn.

Waar spiritualiteit vaak een taboe is terwijl het je juist zoveel kan brengen in het hier en nu (hoe aards wil je het hebben ;-)). Ik help je voelen en ervaren hoe het is om in jouw lichaam te zijn en in verbinding te zijn met jouw eigen essentie.

harmke schutte_coaching enmove

“Jouw intuïtieve manier van coachen maakt jou uniek”