Coaching voor mensen die…

het goed voor elkaar hebben, maar toch last hebben van onrust.

Meer rust, voldoening en geluk in je leven.

enmove_coaching voor vrouwen met onrust
 • Wat is dat toch die onrust?!

Het voelt nooit goed genoeg

Je bent succesvol. Je hebt een leuke baan, een goed salaris, een leuk huis. Maar toch heb je last van onrust waar je de vinger niet op kunt leggen. 

Toch lijk je voor de buitenwereld het allemaal super voor elkaar te hebben. Maar ondertussen vraag je je af of dit het echt is en of je wel alles uit je leven haalt wat erin zit. Je hebt een gevoel van onvrede, het idee dat je iets mist, alleen weet je niet goed wat.

Je krijgt steeds meer het verlangen naar diepgaande (re) contacten met de lieve mensen om je heen. Maar het blijven op de een of andere manier gesprekken aan de oppervlakte. Waar komt die hunkering toch vandaan? 

En qua werk vraag je je af of dit nog wel echt is wat je jarenlang wilt blijven doen. Is dit nou echt waar je gelukkig van wordt? Haal je hier genoeg voldoening uit?

Je hebt veel goed voor elkaar, maar je verlangt naar meer. Niet alleen naar meer voldoening, maar ook naar meer rust en misschien wel geluk. Misschien heb je er nog niet aan gedacht, maar heb je niet een soort van midlife mindfuck? Niet alleen mannen hebben die hoor 😉

 • Persoonlijke groei

Herken jij dit?

 • Je hebt een leuke baan, een goed salaris en een mooi huis, maar toch heb je last van onrust

 • Je hebt moeite met ontspannen en voelt je altijd opgejaagd, het gevoel te moeten presteren

 • Je vraagt je af: Is dit het nou, haal ik wel alles uit het leven?

 • Er gaat door je heen: Wie ben ik nou eigenlijk en wat kom ik eigenlijk doen op deze wereld?

 • Je weet niet wat je nou echt wilt in het leven

 • Je haalt weinig voldoening uit je werk. Het voelt alsof je niet meer op de juiste plek zit.

 • Je piekert veel en hebt moeite met echt ‘aanwezig’ zijn in een gesprek

 • Je weet niet meer wie je eigenlijk echt bent

 • Je schaamt je een beetje dat je dit gevoel van onvrede hebt, je mag toch niet klagen?

 • Je verlangt naar meer diepgang met anderen

 • Pak de regie

Het is nu tijd voor jou

Weten wie je bent en wat je wilt. Voldoening in je werk. Weten waar jij energie van krijgt. Weg met die onrust. Rust in je leven. Doen waar jij plezier uit haalt. Genieten en met aandacht bij de lieve mensen om je heen. 

Ja tegen een ander, is nee tegen jezelf

Dat is niet egoïstisch. Dat is nu de hoogste tijd en noodzakelijk als jij meer uit het leven wilt halen. Jij stelt de ander vaak voorop en vergeet ondertussen jezelf. Je zegt vaker nee tegen jezelf, dan nee tegen de ander. Maar jij kunt er pas echt voor de ander zijn, als je eerst voor jezelf zorgt. Klinkt best logisch he, maar waarom doe jij het niet?

Het wordt tijd dat jij jezelf voorop gaat stellen, voor jezelf gaat kiezen en die oogkleppen afdoet. Wat je dan gaat zien, had je je niet voor mogelijk gehouden. 

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie, zodat je weet waar jouw onrust vandaan komt en wat je eraan kunt doen om er vanaf te komen.

Ja, inspiratiesessie graag

Over mij

Ik ben Harmke Schutte en als gecertificeerd life coach is het mijn missie om vrouwen & mannen te helpen naar voldoening, rust en geluk in hun leven. 

Een aantal jaar geleden had ik last van onrust, een bepaalde onvrede, het gevoel dat is iets miste, maar ik kon er de vinger niet opleggen. Terwijl ik het allemaal aardig goed voor elkaar had. Ik had een leuke baan als marketing manager, een prima salaris, alles wat mijn hartje begeerde. Achteraf gezien had ik toen ik begin 30 was een soort van midlife mindfuck, zoals ik het noem. 

Vanaf het moment dat ik mijn huis kocht, begon stap voor stap bij mij een transformatie. Ik stelde beter mijn grenzen, werkte niet meer avond na avond, kreeg meer rust in mijn kont, stond open voor onbekende vormen van persoonlijke ontwikkeling, verslond zelfhulpboeken en ontdekte waar ik van oplaadde. En dat niet alleen. Ik stelde me kwetsbaar op, ging vrijwilligerswerk doen en opende mezelf veel meer richting anderen. Gesprekken werden diepgaander en ik ontdekte wat er echt toe doet in het leven. Ik ging op ontdekkingstocht en kwam erachter waar ik energie van kreeg, mensen vooruit helpen op een coachende manier, vanuit mijn enthousiasme, rust, vertrouwen en een tikkeltje humor. Ik liet me vervolgens omscholen tot coach en begon voor mezelf. 

Nu help ik andere vrouwen (en ondertussen ook veel mannen) die tegen hetzelfde aanlopen. Ik help ze om liever te zijn voor zichzelf, te ontdekken wat ze echt nodig hebben en uiteindelijk hun leven te verrijken. Dat is het mooiste wat er is en hoop ik nog jaren te mogen doen. 

harmke schutte_coaching enmove
Lees mijn hele verhaal

Tijdelijke pilot: vrouwen gezocht

Voor een nieuw programma ben ik op zoek naar vrouwen tussen de 30 – 50 jaar die deel willen nemen aan een pilot. Er zijn 6 plaatsen beschikbaar. Start vanaf 20 september 2021. De kosten zijn eenmalig € 499,- excl. BTW (ipv € 999,-)

 • Het programma duurt 8 weken 

 • Elke 2 weken 1 coachsessie van 1 uur

 • Loop je tussendoor vast? –> app/mail mij, je krijgt binnen 24u reactie

 • Opdrachten & oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan

 • Feedback en verdiepende vragen op reflectieverslagen

Ja, ik heb interesse

Ervaringen

“Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en meer focus voor de toekomst. Ik was erg op zoek naar houvast en richting. De gesprekken met Harmke waren confronterend en inspirerend met humor en vertrouwen. Nu heb ik een betere kijk op mezelf en wat ik mee breng. Op zowel relationeel als carrière vlak heeft het me een enorme boost gegeven.”

pepijn többenPepijn Többen

Harmke heeft een vriendelijk en tegelijkertijd professioneel en ondersteunend overkomen. Je voelt je direct op je gemak. De ervaring die zij zelf heeft in het leiderschap is merkbaar en werkt prettig. Als je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, vernieuwde inzichten in jezelf en in je manier van leiderschap, is het zeker een aanrader om bij Harmke aan te kloppen.

Josephine

“De coachsessies met Harmke waren leerzaam. Ik ben me bewuster geworden van mezelf en mijn gedrag. Dankzij de coaching ben ik tot inzichten gekomen die me vooruit hebben geholpen. Harmke luistert met volle aandacht en houdt je een spiegel voor.”

Francisco

“Het online coachingtraject met Harmke heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me op een rustige en professionele manier geholpen. Wat opvalt is haar geduld, ze neemt de tijd om je tot inzichten te laten komen zonder die voor je in te vullen. Ze is zich erg bewust van het feit dat er in dit proces geen goede
en foute antwoorden zijn en geeft je alle ruimte om zelf te bepalen en ontdekken wat werkt en niet werkt. Haar communicatie is helder en gestructureerd.”

Christien Jansen
enmove_coaching voor vrouwen met onrust